Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 22-08-02
Indlæg fra FOF

Fra skoleleder i Folkeligt Oplysningsforbund, der også dækker Nørre Djurs, har vi modtaget følgende invitation:

"Flere og flere vælger FOF

FOF er klar med nye impulser til hverdagen, et brud med
den stressede hverdag, inspiration til livet … kort sagt
indsigt, vidsyn og livskvalitet.

FOF er klar med efterårsprogram for 2002. Ingen behøver herefter at gå de lidt triste vintermåneder i møde uden oplivende samvær på enten et udviklende kursusforløb eller enkeltstående spændende foredragsaftner.

Flere og flere vælger at investere tiden konstruktivt i FOF's regi i de triste vintermåneder. I stedet for at "flade ud" foran fjernsynet vælger stadig flere at bruge fx en aften ugentligt på et FOF kursus.

I Midtdjurs kommune udvides programmet udover undervisningen i Djurs Kammerkor, harmonikaundervisning og undervisning i yoga. Underviser Majbrit Thomsen tilbyder endnu et kursus i yoga og nyheden i Midtdjursprogrammet er en workshop med pileflet privat hos underviser Solveig Langballe. I denne weekend, som er åben for alle, kan man prøve kræfter med pilen. Der vil være inspirerende udstilling overalt privat hos Solveig og denne weekend kan man få en snak om pil og se/prøve anderledes fletning.

Tilmelding til kurserne er allerede startet og der er i øvrigt mulighed for at få en snak med lærerne inden man vælger at tilmelde sig et eller andet kursus.

Du kan i øvrigt møde FOF og deres lærere lørdag den 24. august i Midtdjurs kommune kl. 10-12 ved RÅD og DÅD i Ryomgård. Her skænkes kaffe, serveres FOF-småkager, vises pileflet, snakkes yogaundervisning, spilles harmonika og fortælles om Djurs Kammerkor. Kig ind og mød FOF.
Man kan naturligvis også se vores mange tilbud på FOF's nye hjemmeside: www.fof-grenaa.dk

FOF er undervisning og samvær, der udvikler den sociale, faglige og kulturelle horisont. Vi glæder os meget til at tage godt imod dig."
Indsendt til Nørre Djurs NetNyt af
Lene Fribo, skoleleder

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002