Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 13-08-02
Tilmelding til musikskolen kan stadig nås

De sidste adskillige år har der været så stor søgning til Nørre Djurs Musikskole, at der har været ventelister for at få sit barn optaget i skolen. I går talte vi med skoleleder Christien van der Hoeven fra Emmelev, som bad os om at bringe den glædelige nyhed, at der til den forestående sæson ikke er nogen venteliste, ja, faktisk er der stadig enkelte pladser, så vil dit barn gerne lære at spille på et instrument, skal du altså ikke opgive. Kontakt Christien på tlf. 86 38 75 15.
I år kan musikskolen i øvrigt præsentere en nyskabelse, idet der er åbnet mulighed for såkaldt "Karrussel-undervisning". Dette begreb dækker over, at børnene i hold på 7-8 stykker sammen med en lærer bliver præsenteret for trommer, klaver, guitar/ukulele og blokfløjte, inden de på et tidspunkt er rustet til at vælge, hvilket instrument de vil undervises i. Udover dette er der faktisk flere nye tiltag endnu. Det drejer sig om småbørnshold på de kommunale folkeskoler og eneundervisning for unge i sangteknik.
For øvrigt kan vi fortælle, at tandlæge Palle Skjødt fra Glesborg har afløst Stefan Detreköy fra Ramten Skov som bestyrelsesformand for Nørre Djurs Musikskole.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002