Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 07-08-02
Nyt musikalsk nabosamarbejde

I løbet af sommeren har 2 musikalske naboer fra Emmelev, der ellers stort set aldrig har spillet sammen før, slået pjalterne sammen og dannet en trio sammen med Århus-pianisten Peter Buus Thomsen under den foreløbige arbejdstitel "Rex & B. J. Trio". Bag dette navn gemmer sig den mangeårige musiker Bo Jacobsen (også kendt som Kulturraket-chef!), der i denne sammenhæng synger og spiller rytmeguitar. Det samme gør Rex Jensen, og med hver deres repertoire af sange kommer de vidt omkring i mange forskellige stilarter indenfor specielt den amerikanske musik (mest sydstaterne) helt tilbage fra trediverne og til og med tresserne.
I uge 30 lagde de ud med 3 jobs indenfor et døgn: først spillede de til det første af forhåbentlig en lang række af Mad, Musik & Kunst-arrangementer i Tørvecaféen på Stenvad Mosebrugscenter (50 gæster - dejlig sydstats-mad med bl.a. krabbekød). Næste eftermiddag gik turen til Sommerudsalg i Auning, hvor trioen spillede for 300 mennesker til servering af gratis kartoffelsalat m. grillkoteletter, inden turen gik til Utamaduni-lejren i Ramten Skov, hvor gruppen lavede et kort ½-times indslag.
Lige nu og hér har trioen ikke flere jobs på tapetet, men foreløbig er der lavet aftale om at skulle indgå i Kulturhuset Pavillonens efterårsprogram ved en såkaldt Cavern Club-aften i oktober måned sammen med Grenå-gruppen The Beatdows.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002