Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 06-08-02
Fra Djurslands største rockkoncert

Det er med skam, vi må melde, at redaktionen ikke havde kapacitet til at dække den største musikbegivenhed i Nørre Djurs. I den periode har Redaktøren hvert år travlt med at arrangere Utamaduni-lejr, men til gengæld har vores utrættelige fotograf Brian Jensen taget et par billeder.

lilholt4.JPG (6431 bytes)

Man kan ikke tale om publikumsrekord i forbindelse med Lars Lilholt-koncerten, for alle billetter (små 6.000 stk.) bliver solgt rub og stub hvert eneste år – der kan simpelt hen ikke presses flere folk ind i den idylliske Meilgaard Slotspark, der hvert år danner ramme om denne publikumstræffer. Lilholt-koncerten er blevet et must for mange mennesker fra hele Djursland, og man mødes år efter år for at nyde fællesskabet, fællessangen og den velspillede musik. Til Nørre Djurs NetNyt fortæller uddeler Per Pedersen fra SuperBrugsen i Glesborg, der er idémand og utrættelig ildsjæl bag koncerterne, at ca. 80% af publikum er gengangere.
I år var der, udover Lars Lilholt Bands velkendte blanding af folkemusik og rock, opvarmning af Ib Grønbeck med Liverpool Kvartetten, og desuden optrådte den kendte grønlandske sanger Rasmus Lyberth både solo og i duet med Lars Lilholt.
Årets koncert var den 9. af slagsen, og planlægningen af næste års 10 års jubilæumskoncert er allerede i fuld gang, og der er sågar allerede solgt 50 billetter i forsalg! Udover hovedpersonen og hans orkester kan Per Pedersen allerede fortælle, at gruppen Tørfisk er hyret som opvarmningsorkester, og herudover kommer der endnu et par overraskelser, som han ikke vil løfte sløret for endnu.


lilholt.JPG (32539 bytes)

ibgrønbaek.JPG (15250 bytes)

Ib Grønbæk

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002