Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 05-08-02
Læserbrev: Kulturhuset både inde og ude

Jørgen Lund bor i Grenå, hvor han har slået sig ned efter mange års arbejde som direktør i forskellige store erhvervsvirksomheder. Han er én af initiativtagerne til den idégruppe, der de seneste måneder er begyndt at røre på sig for på forskellige måder at sætte mere skub i Grenå. Jørgen Lund er vokset op i Tranehuse, og det alene kvalificerer ham til at få et læserbrev bragt her i Nørre Djurs NetNyt, selv om brevet, som vi har fundet i Grenå Bladet, handler om forhold omkring Kulturhuset i Grenå. Han skriver:

”Når man tit gør brug af alle de dejlige tilbud, som vores Kulturhus giver os, er der god mulighed for at følge det aktive hus. Der er et bredt aktivitets-udvalg. Denne sommer er der onsdagstilbuddet ”Musik i Sommerlandet”. Prøv det. Det er rigtig godt.
Men området omkring Kulturhuset!!!
Det ser ud til, at den afdeling på Rådhuset, som har ansvaret for at holde området rent, fri for affald, fjerne ukrudtet, holde bedene rene, sørge for blomster i bedene, ja, gøre området ”lækkert”, har glemt, her skal lægges nogle kræfter. Det ligner et område, ingen vil vedkende sig.
Mølleparken. Det er et meget flot område. Her kommer ingen gæster. Det er måske, fordi ingen kender området, men der bliver brugt mange gartnertimer hér. Kunne det ikke bruges som eksempel, når området omkring Kulturhuset skal passes?
Der er ingen undskyldning, og jeg håber, de ansvarlige vil ”kigge” på sagen!”
Skrevet af Jørgen Lund fra Grenå i Grenå Bladet d. 30. juli

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002