Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 05-08-02
Læserbrev: Ferieoplevelser fra Djursland

I Djurslands Posten har vi fundet et læserindlæg fra en grenåenser, der er bosat i Norge, hvis ferie i Nørre Djurs var ved at blive spoleret af for dårlig information fra sommerhusudlejnings-firmaet DanSommer. Johnny Stausholm fortæller:

”Jeg og min familie, bosat i Norge, skulle feriere på Djursland, hvor vi, min kone og jeg, skulle vies i Grenå Kirke.
I den anledning havde vi over Internet bestilt sommerhus hos Dan-Sommer. Billedet, som Dan-Sommer havde lagt på Nettet, viste et pænt holdt sommerhus. Sommerhuset viste sig at være i dårligere stand, end billedet på Internettet viste. Huset var dårligt vedligeholdt og var over lang tid (måske år) ikke blevet ordentlig rengjort, så snavs og smuds var nærmest fastgroet overalt i hele huset, kondomer lå i sengene, og overalt hang der en stram lugt, som man på ingen måde havde lyst til at opholde sig i.
Dan-Sommer tilbød os efter mange samtaler til slut den eneste ledige bolig, de havde: hos ”optikeren i Stenvad”.
I vores situation blev ferien reddet bland andet på grund af, at Dan-Sommer handlede professionelt og kompenserede for deres fejl (som sagtens kunne have været undgået). Men en løftet finger til Dan-Sommer, som bør gå sine rutiner og regler efter i sømmene og stramme sig lidt op og dermed sikre sig, at sommerhusenes standard holdes oppe, så den tilsvarer lejeprisen. I tillæg må det også sikres, at billeder af aktuelle sommerhuse, som anvendes på Internet som illustration, tilsvarer husenes egentlige stand, så feriegæster langvejsfra ikke udsættes for unødvendige negative overraskelser.
En tak til Mogens – ”optikeren fra Stenvad” – for en ferie i smukke omgivelser, og som med sin opvartning og sit varme væsen fik os til at føle os som hans private feriegæster.”
Skrevet af Johnny Stausholm fra Ålgård i Norge i Djurslands Posten d. 30. juli

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002