Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 02-08-02
Spørgsmål til kommunalbestyrelsen 

Lige hjemkommet fra sommerlandet støder vi her på redaktionen som noget af det allerførste på problemerne med den galopperende dårlige økonomi i vores lille kommune. Det bærer dagens nyheder stærkt præg af i dag, først i form af en serie spørgsmål, stillet af suppleant for Hans Fisker Jensen i kommunalbestyrelsen, Knud Andersen fra Bønnerup. Han skriver:

”Kort redegørelse til belysning af de to første spørgsmål: 
I forbindelse med forhandlinger om statens tilskud til kommuner og amter om bloktilskud har Dansk Folkeparti fået gennemført, at ældresektoren skal have tilført 500 mio.kr.
De 500 mio. kr. er udtryk for, at DF og regeringen ønsker en generel serviceforbedring på ældreområdet. Dette ønske skal opfattes som et politisk signal, som kommunerne skal efterleve.
De enkelte kommuner skulle allerede have fået meddelelse om, hvor stor deres andel af puljen er, og at de første penge kommer til udbetaling i 4. kvartal i år.
 Meniingen er ikke, at pengene skal gå til generel forbedring af kommunens likviditet, men til de ældre, og dette skal kunne aflæses på servicen til næste år.

1. Hvor stort beløb er kommunen tilkendt af førnævnte bloktilskud? 
2. Hvorledes har kommunen tænkt sig at anvende beløbet?
3. Hvad sker der med Hemmedvejprojektet? Kom venligst med en kort og, for almindelige og ualmindelige borgere, klar udmelding.
4. Hvor mange penge er der hensat for frigivelse til Hemmedvejprojektet?
5. Hvornår kommer der en udmelding fra en samlet bestyrelse om, hvorledes vi får rettet kommunens økonomi op?”
Indsendt til Nørre Djurs NetNyt med venlig hilsen fra:
Knud Andersen
Bestyrelsesmedlem (suppleant)
Lokalformand Dansk Folkeparti nr.Djurs, Rougsø og Midt-Djurs

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002