Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 27-06-02
Dagens Grin

Atter engang må vi ty til Politikens At Tænke Sig for at hente dagens gode grin, men det er til gengæld også godt:

UDENKRIGSK
Med eneret for ATS, CNN, CIA, FDM og flere andre bringer vi her præsident Boy George W. Bushs store udenkrigspolitiske tale:

My fellow Americans!

I disse dage, hvor baseball-ligaen ligger stille, må det være på tide, at vi amerikanere spørger os selv: Hvad kan vi gøre for at sikre freden i Mellemøsten?
Svaret må være, at vi ikke kan gøre ret meget, før visse betingelser er opfyldt. For eksempel kommer vi ikke uden om, at palæstinenserne må skaffe sig af med deres nuværende ledelse. Jeg vil ikke nævne navne, men den lille, fedtede fyr med hundeøjnene og viskestykket på hovedet ved sikkert, hvem jeg hentyder til.
Når palæstinenserne har ordnet den sag (og når de har indført demokrati, talkshows og burgerrettigheder og anlagt et passende antal golfbaner samt et Holiday Inn i alle byer med over 8.000 indbyggere), er USA villig til at godkende en selvstændig palæstinensisk stat. Vi vil måske oven i købet overveje at anlægge en militærbase i landet for at sikre, at Palæstina kan leve i fred med sine kommende naboer, Israel og Disneyland.
Og lad os så få nogle saltkringler på bordet!”

At Tænke Sig – Politiken d. 27. juni

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002