Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 27-06-02
Ny multimedieintegrator

I 2 længere perioder har Nørre Djurs Net fungeret som praktiksted for Brian Jensen fra Stenvad som led i hans uddannelse som multimedieintegrator. Det var baggrunden for, at NetNyt-redaktionen i fredags var inviteret med til afslutning på Teknisk Skole i Grenå, hvor det første såkaldte DIG-IT-hold holdt afslutning.
Læs mere hér:

Brian2.jpg (17281 bytes)
Brian Jensen - første uddannet multimedieintegrator i Nørre Djurs.

Brian Jensen var den eneste blandt de i alt 8 nyudklækkede, der kommer fra Nørre Djurs. Forstander Palle Rasmussen indledte med et kort historisk rids over denne nye uddannelses tilblivelse og fremtidsmuligheder. Han kunne fortælle, at idéen blev fostret i 1998, hvor ikke ret mange troede på en fremtid for den, men flere af de første elever har allerede fået arbejde, inden de var helt færdige. Så det tyder jo på, at den blanding af teknisk uddannelse og computer-uddannelse, som DIG-IT er tænkt som, har vist sin berettigelse.
For de andre, som endnu ikke er ansat, kommer der nu en spændende tid med at overbevise virksomhederne om, at de nye multimedieintegratorer er lige, hvad de står og mangler. ”Vi har tit af erhvervslivet fået skyld for, at vi halter bagefter udviklingen med mange af vores uddannelser, men i dette tilfælde må vi sige, at vi for en gangs skyld er forud for vores tid,” sagde Palle Rasmussen.
Her på Nørre Djurs NetNyt har vi haft stor fornøjelse af Brian Jensens smittende humør og gå-på-mod. Hans arbejde har mest bestået i at tage billeder og at lægge nyhederne op hver dag, og det har han gjort med stort engagement, som vi vil komme til at savne.
Vi skal også lige fortælle, at Brians kæreste - Julie - 3 dage efter afslutningen på hans eksamen fødte en velskabt dreng. Her på redaktionen hejser vi flaget og siger til lykke med det hele – og god vind fremover for den lille familie!

Brian.jpg (18316 bytes)
Brian Jensen - som under sin praktik på Nørre Djurs Nets redaktion fotograferede
og opsatte artikler - får hér sit eksamensbevis af forstander Palle Rasmussen.
Brian har tidligere uddannet sig som mekanikker, men selvom han er på hjul
finder han sig bedre tilpas i sit nye fag.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002