Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 26-06-02
Kæmpe fodboldbrag i Stenvad

Vi har snakket med konceptmager Troels Gade Nielsen med en fortid i Stenvad Boldklub, der har været med til at etablere det samarbejde med superligaklubben AGF, som bliver fejret med brask og bram på byens stadion på lørdag. Hans mening med dette arrangement er gennem sponsorater at få både erhvervsliv, politikere og borgere til at ”spille sammen” til gavn for Stenvad Boldklubs ungdomsafdeling.
Læs plakat, program og pressemeddelelse hér:

AGF-lille.gif (4221 bytes) Stenvad-lille.gif (1702 bytes)
AGF og Stenvad Boldklubs Ungdom
PRÆSENTERER

AGFs superliga hold mod Esbjerg superliga hold
(oplev AGFs nye træner samt den nye spillertrup)

Djurslands talenter mod AGF's ynglinge divisionshold med
mulig deltagelse af 4 ungdomslandsholdsspillere

Offentliggørelse af Stenvad Boldklubs nye fodboldslagsang
Big Boys in Blue & White (Big Fat Snake v/Anders Bo)

AGF's trup (2002-2003)
Jan Klausen (tidl. Stenvad Boldklub)
Steffen Rasmussen (tidl. Stenvad Boldklub)
Morten "Duncan" Rasmussen (U17 landshold)
Anders Bjerre (tidl. Gjerrild IF)
Josta Dladla (fra Sydafrika) m.fl.


DAGENS PROGRAM

13.00    AGFs-superligahold mod Esbjergs-superligahold
13.45    Premiere - Stenvad Boldklubs nye fodbold slagsang
14.45    Slut fodbold - Autograf-skrivning ved klubhuset
15.30    AGFs ynglinge division mod Djurslands talenter
17.15    Slut fodbold - Autograf-skrivning ved klubhuset

Entre ved indgangen voksne 50, - børn 30,-

Billetter kan købes ved klubbens sponsorer til fordelagtige priser :
Djurslands Posten Grenå, Super Brusen Glesborg, Sport1 Kolind, Berner Thomas Nymann, Det Gyldne Kurs Grenå, OK Benzin Glesborg, Tømrer- og Snedkerfirma Frank Birch Ørum, Murerfirmaet Torben Nielsen Stenvad,

Arrangementet er lavet til støtte for Ungdomsafdelingen i Stenvad Boldklub i
et tæt samarbejde med AGF og Stenvad Boldklubs sponsorer

 

Dagens Program

Kl. 11.00
Arrangementet starter på Stenvad Stadion

Kl. 11.30
Stenvad Boldklubs gæster ankommer
Velkomst v/Troels Gade Nielsen

Kl. 13.00    1. Halvleg
AGFs superligahold mod Esbjergs superligahold

Kl. 13.45
Premiere på Stenvad Boldklubs nye fodboldsang
Big Boys in Blue & White

Kl. 14.00    2. Halvleg
AGFs superligahold mod Esbjergs superligahold

Kl. 14.45
Autograf-skrivning ved klubhuset

Kl. 15.30    1. Halvleg
AGFs ynglinge division mod Djurslands talenter

Kl. 17.15
Slut fodbold - Autograf-skrivning ved klubhuset

 

Pressemeddelelse

Århus, den 26. juni 2002

AGFs Superliga
starter sæsonen på Stenvad Stadion

Superligakamp på Stenvad Stadion
Så er aftalen faldet på plads mellem Stenvad Boldklubs ungdomsafdeling og AGF A/S med, at Stenvad får æren af at skulle præsentere AGFs nye superligatrup den 29. juni kl. 13.00 på Stenvad Stadion.

- Det er os en stor glæde, at AGF og ikke mindst AGFs ungdomsafdeling på denne her måde hjælper os med at støtte vores ungdomsafdeling, udtaler formanden Søren Slemming og initiativtageren til hele projektet Troels Gade Nielsen. Vi vil kunne vise klubbens sponsorer, vores samarbejdspartnere, vores unge talenter mv., at vi vil lidt mere i Stenvad Boldklub og gerne i tættere samarbejde med andre klubber og interessenter i området.

Aftalen er gået i orden ifølge den samarbejdsaftale, som formanden for AGF ungdom Steffen Olesen, Troels Gade Nielsen og bestyrelsen i Stenvad Boldklub lavede i foråret i mellem ungdoms-afdelingerne i AGF og Stenvad Boldklub. Vi har fra Stenvad Boldklubs side besluttet, at vi vil lave et godt og inspirerende samarbejde for begge klubber med det største jyske og mest lokale superligahold i lokalområdet, AGF, udtaler formanden Søren Slemming.

Det betyder, at Stenvad Stadion får fornemt besøg af f.eks. Josta Djadja fra Sydafrika, Anders Bjerre, tidligere ungdomsspiller i Gjerrild, Jan Klausen og Steffen Rasmussen, tidligere ungdomsspillere i Stenvad Boldklub og den helt store spiller i øjeblikket, Morten "Duncan" Rasmussen, og mange andre kendte superligaspillere.

AGF har krævet, at kampen ikke må blive en sommerkamp, men skal ses som en del af AGFs opbygningbase til den nye sæson, hvor den  nye spillestil, som Poul Hansen vil indføre, skal afprøves/trænes i – derfor har AGF A/S også krævet, at modstanderen bliver et superligahold. Det er lykkedes AGF og Stenvad at få Esbjerg fBs superligahold til at komme og spille.

Denne dag bliver det også muligt at komme tæt på fodboldheltene – AGF vil stille op til autografskrivning ved klubhuset.

"Danmarks største talenter mod Djursland største talenter"
Desuden stiller AGF også med sit ynglinge-divisionshold, hvor der er mulighed for at se og opleve nogle af Danmarks mest talentfulde ynglinge hold med op til 4 – 5 landsholdsspillere, som f.eks. Morten "Duncan" Rasmussen, som scorede 5 mål i EM turneringen for U 17 landsholds i Danmark som blev transmitteret direkte på TV2.

Som modstandere har Ivan Nielsen, seniortræner og Keld Kristensen, ynglingetræner i Stenvad Boldklub, udtaget "Djurslands talenter" – omfattende 18 spillere mellem 16 – 25 år fra hele Djursland.

- Vi vil på denne måde give potentielle talentfulde spillere en mulighed for at få afprøvet deres talent mod nogle gode og kvalificerede spillere, siger ungdomsformanden i Stenvad Boldklub, Per Mogensen. Og selvfølgelig med henblik på at udvikle spillere, men også således, at spillerne blive kikket grundigt på af AGFs talentspejdere  

Stenvad Boldklubs fodboldslagsang – Big Boys in Blue & White - lavet i et samarbejde med Big Fat Snake v/Anders Bo Blichfeldt

Den 29. juni bliver ligeledes dagen, hvor Stenvad Boldklub offentliggør sin nye fodboldslagsang – Big Boys in Blue & White. Nummeret er en genindspilning af Big Fat Snakes fodboldsang – Big Boys, som blev lavet til fodboldlandsholdet. Musikeren Steen Møller fra Ørbækgård ved Ørum har genindspillet nummeret i sit topmoderne lydstudie, og klubbens unge har indsunget forsangen (Anette Slemming – Jon Gade Nørgaard) + koret (alle børn i aldersgruppen 8 – 14 år i klubben).

I øjeblikket arbejdes der på at flyve Big Fat Snake ind til selve offentliggørelsen af pladen.

Pladen – Big Boys in Blue & White – må ikke sælges, men kun gives til de unge mennesker, interessenter til klubben og pressen, hvilket også vil ske den 29. juni.

Selve offentliggørelsen af sangen vil foregå i pausen mellem Superligaholdenes kamp.

Her vil de 2 forsangere + 40 og op til 60 børn i en lang række (hånd i hånd) gå fra klubhuset ind til midter-cirkelen og blive stillet op i en rundkreds med forsangerne i midten, hvorefter melodien vil bliver offentliggjort. Håbet er så, at alle tilskuerne vil klappe og synge med på omkvædet.

Det sociale samarbejde mellem kommunen, erhvervslivet og klubberne
Kl. 11.30 er repræsentanter fra erhvervslivet med formanden for Erhvervsrådet, sponsorer, foreninger fra hele Djursland og ikke mindst ledende personer fra rådhuset med borgmesteren, Jens Peter Jellesen og Viceborgmesteren Benny Hammer i spidsen inviteret til en buffet i klubhuset i Stenvad. Her vil initiativtageren holde et lille oplæg omkring vigtigheden af, at idrætsklubberne på Djursland får lavet et samarbejde på kryds og tværs, men også at de erhvervsdrivende og kommunen påtager sig et ansvar for idrætsforeningerne. Kultur- og foreningslivet tiltrækker ikke tilflyttere, men hvis det ikke findes i lokalområdet, flytter mennesker fra stedet, påstår Troels Gade Nielsen. Vi skal gøre vores idrætsliv og specielt det sociale aspekt omkring vores børn og unge, men også for de ældre så tiltrækkende, at alle får et tilholdssted – så vi ikke alle ender bag computerne, stressede og uden menneskelig kontakt.

Brochure "få dit eget fodboldhold"
Desuden vil der denne dag bliver mulighed for at se brochure-gaven – Få dit eget fodbold - som ungdomsafdelingen modtog af initiativtageren til projektet. Brochuren er nu omdelt til alle forældre og børn, til sponsorer samt til mennesker  med tilknytning til Stenvad Boldklub

(der henvises til Stenvad Boldklubs hjemmeside, hvor brochuren kan ses -http://www.stenvadboldklub.klubfodbold.dk)

Stenvad Boldklub skifter formand for en dag
Da formanden for Stenvad Boldklub, Søren Slemming, desværre ikke kan være til stede den 29. juni på Stenvad Stadion, har initiativtageren til hele arrangementet, Troels Gade Nielsen, nu bosiddende i Århus, købt formandsjobbet/-titlen for 1 kr. for en dag af bestyrelsen i Stenvad Boldklub.

- Jeg har altid drømt om at blive formand i Stenvad Boldklub – men kun i en dag, udtaler Troels Gade Nielsen. Som ungdomsspiller og seniorspiller i klubben har jeg kun kendt til én formand, Bendi Sørensen, og hvis jeg kan lave dette støttearrangement til fordel for ungdomsafdelingen til  hans tilfredshed, er mit mål nået, fremhæver Troels Gade Nielsen (også på vegne af Vinter Old Boys-holdet i Stenvad Boldklub), og i stor taknemlighed over for det store arbejde, Bendi Sørensen og hans kone har lavet i Stenvad Boldklub i over 60 år. 

Sponsorer – billetsalg
Stenvad Boldklub har allieret sig med klubbens sponsorer, som fra i næste uge sælger ekstra billige billetter til arrangementet den 29. juni. Vi forsøger ad denne vej at støtte vores sponsorer ved at sørge for, at billetterne kun kan købes ved sponsorerne eller ved indgangen den 29. juni, udtaler formanden Søren Slemming. 

Redigeret af Rex og Bjarke, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002