Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 24-06-02
Musikfest og kræmmermarked i Gjerrild

I week-enden går det igen løs med både rockmusik og kræmmermarked i Gjerrild, som traditionen byder det. Som det er tilfældet hvert år, er musikken en god blanding af lokale orkestre og et udefra kommende stort navn, og i år bliver der lejlighed til at høre sangerinden og sangskriveren Ester Brohus.
Læs mere hér:

ester_cometome_400.jpg (17919 bytes)
D. 29/6 spiller Ester Brohus på Kræmmermarkedet i Gjerrild.

Kræmmermarkedet i Gjerrild trækker hvert år tusindvis af gæster til den lille idylliske by, hvor en stor flok af frivillige hjælpere bruger rigtig meget tid på at gøre markedet til det, det efterhånden er blevet til, nemlig et tilløbsstykke. Derfor bliver der hvert år et pænt overskud til klubarbejdet, for det er nemlig Gjerrild/Bønnerup Idrætsforening, som står bag.
Selve markedet samler en stor flok af kræmmere fra store dele af Jylland, og alle hjælperne sørger for, at der ikke er mangel på hverken vådt eller tørt. Kræmmermarkeder er der mange af rundt omkring, men de gæve Gjerrild-borgeres idé med at bruge jazz- og rockmusik af høj kvalitet frem for den sædvanlige blokvognsmusik og tivoli-stemning, gør dette marked til noget ganske særligt.
Årets topnavn bliver den landskendte sangerinde Ester Brohus, der med sit band garanteret leverer en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, og det foregår lørdag eftermiddag, efter at det lokale band, Hjem Kære Øl, har spillet deres repertoire af blandt andet irsk folkemusik. Om søndagen er der tradition for, at en masse mennesker valfarter til markedet for at høre de overordentlig populære og yderst lokale Djursland Spillemænd. Som opvarmning til dem kan man i øvrigt i år høre deres guitarist, Jens Falck, i et ret nyt makkerskab med sangeren og guitaristen Johnny Krogh fra Herning.
Så der er al mulig grund til at troppe op til dette herlige arrangement.
Klik ind på Ester Brohus` hjemmeside hér.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002