Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 18-06-02
Stop det natursvineri!

For et par måneder siden havde vi en historie om, hvordan godsejerparret Desirée og Michael Iuel fra Meilgaard har startet deres egen private krig mod den uvane, mange mennesker desværre har med at bruge både skoven og vejkanterne som offentlig losseplads. Ifølge parret er det ikke småting, de går og finder både langs offentlig vej og i deres egen skov, lige fra øldåser til bortkastede ådsler, som det er billigere at kaste i skoven end at køre på Kronjyden. Vi vil meget gerne endnu engang viderebringe deres budskab om, hvor nemt det faktisk er at komme af med sit affald i dagens Danmark, hvor der nærmest er en skraldespand for hver kilometer.
Desirée og Michael Iuel var søndag aften i TV2 Østjylland med et længere indslag, hvor de bl.a. havde inviteret formanden for teknisk udvalg i Nørre Djurs, Carlo Christensen, med ud i skoven for at se på eksempler på svineriet. Direkte adspurgt, om ikke det evt. kunne være en kommunal opgave at sende folk ud og gøre rent efter natursvinene, måtte Carlo Christensen melde pas. Han gjorde opmærksom på Nørre Djurs Kommunes meget vanskelige økonomiske situation, og på den baggrund syntes han, det var svært at gå ind og bruge skatteborgerpenge på noget, som i forvejen var løst med forbrændingsanstalter og opstilling af skraldespande.
På TV2 Østjyllands hjemmeside kører man i øjeblikket en kampagne, Stop Svineriet, og den kan du følge med i på følgende adresse:
http://www.tv2oj.dk/stop-svineriet/

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002