Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 07-06-02
Spørgsmål til kommunalbestyrelsen

Som det kan ses af ovenstående, er Bjarke Nielsen ved at have godt styr på det pilotprojekt med hurtigt, billigt og trådløst netværk og internet-forbindelse, der, hvis det lykkes, på en helt ny måde kan gøre det attraktivt også for byboere at slå sig ned i vores fattige landkommune. Og det er jo som bekendt ved at tiltrække nye skatteborgere, at vores eneste chance for at få vendt den økonomiske nedtur består. Knud Andersen fra Bønnerup Strand har bl.a. i den anledning en kommentar.
I valgkampen talte politikerne nemlig meget om at blive bedre til samarbejde mellem borgerinitiativer og den kommunale administration, og det er på den baggrund, at Dansk Folkeparti på næste møde i kommunalbestyrelsen foreslår administrativ hjælp til Bjarke Nielsen i hans store og uegennyttige arbejde for bredbånd til Djursland. Desuden stiller partiet et spørgsmål vedrørende færdselssikkerheden omkring Hemmed:

Spørgsmål no. 1 – Det her er en hastesag.
Behov for sekretærhjælp ved etableringen af IT-infrastrukturen i Nørre-Djurs.
Vi fra Dansk Folkeparti finder det urimeligt og uforståeligt, at Nørre Djurs Net & Computer-bøvlmiljø ved Bjarke Nielsen, som arbejder frivilligt og seriøst på at etablere egnens og hele Djurslands IT-infrastruktur, rent arbejdsmæssigt skal stå alene med at drive udviklingen af en folkelig IT-infrastruktur frem. En udvikling der, hvis den går i stå, kan lægge alvorlige hindringer i vejen for at få kommunen og resten af Djursland til at virke erhvervsmæssigt attraktiv.
Vi finder, at kommunen svigter sit ansvar ved at forholde sig passivt og afventende overfor, om ét individs frivillige arbejdsindsats kan skaffe Djursland folkelig adgang til IT-samfundet.
Der appelleres til kommunalbestyrelse og administration om medvirken til, at den fornødne kontakt arrangeres mellem Bjarke Nielsen og en person eller afdeling, der kan være behjælpelig.

Spørgsmål no. 2 - Vejsikkerhed.
Er det en forglemmelse, eller skønnes det sikkerhedsmæssigt i orden, at der ikke er udført en midterafstribning på de uoverskuelige vejstrækninger Glesborg-Hemmed-Bønnerup.
Der tænkes her særligt på kurverne kort før Hemmed på Glesborgsiden.
Vi i Dansk Folkeparti finder forholdene særdeles risikofyldte og ønsker en opbakning til at få forholdene bragt i orden her og nu.

Indsendt til Nørre Djurs NetNyt med venlig hilsen fra
Knud Andersen, lokalformand for Dansk Folkeparti
Nr.Djurs, Midtdjurs og Rougsø
Bolthersvej 10
Bønnerup Strand
8585 Glesborg

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002