Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 03-06-02
Midtvejskonference på Stenvad Mosebrugscenter

I dag bringer vi en pressemeddelelse, vi har fået fra aktiveringsprojektet ”Så langt øjet rækker – og lidt til”, om en evaluering af det foreløbige projektforløb. Den kommer til at foregå på den såkaldte ”midtvejs-konference” d. 11. juni på Stenvad Mosebrugscenter:

”Projekt ”Så langt øjet rækker - og lidt til” indbyder tirsdag den 11. juni 2002 virksomheder i Nørre Djurs og omegnskommunerne til midtvejskonference på Stenvad Mosebrugscenter i Tørvecaféen.
Projekt ”Så langt øjet rækker, - og lidt til” er et EU-socialfondsprojekt om et mere rummeligt arbejdsmarked i Nørre Djurs Kommune, der har hjemsted på Stenvad Mosebrugscenter. Projektet er særdeles erhvervsrettet og er for socialt svage grupper, herunder flygtninge og indvandrere.
Projektet har for tiden 21 deltagere, hvoraf flere er kommet i gang med uddannelse eller er i målrettede praktikforløb i private virksomheder eller i offentlige institutioner. Ved starten i projektet havde flere af deltagerne været uden tilknytning til arbejdsmarkedet i op til fem år.
På konferencen fremlægges det første halve års erfaringer og resultater. Der indledes med korte indlæg fra et medlem af styregruppen, en arbejdsgiver fortæller om sine erfaringer med praktikforløb, en deltager fortæller om gruppens erfaringer og visioner, og aktørerne beretter om erfaringer og nye mål.
Derefter opsummering og diskussion med konferencens deltagere. Skal der stilles nye mål eller skal de eksisterende justeres?
Konferencen slutter med foredrag ved Niels Villemoes, Institut for Organisation og Virksomhedsledelse.
Se yderligere oplysninger på projektets hjemmeside www.udsynet.dk

Yderligere oplysninger på tlf. 87 79 32 20 Hans Jørgen Pedersen, eller tlf. 87 79 11 76 Holger Poulsen.”

HUSK: Tirsdag den 11. juni kl. 16.30-21.00 Stenvad Mosebrugscenter, Tørvecafeen: Midtvejskonference i projekt ”Så langt øjet rækker - og lidt til”.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002