Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 03-06-02
Arbejdslørdag i Bønnerup og Omegns Borgerforening

I dag bringer vi et eksempel på, hvordan en meget lokal historie kan komme på forsiden af Nørre Djurs NetNyt. Igen er det Vidar Utvik fra Gl. Bønnerup, der har leveret historien, men det kunne lige så godt have været dig, og intet er for småt og dagligdags til at være interessant. Føler du dig ikke så god til at skrive, så kontakt redaktionen, og vi hjælper dig med at skrue historien sammen.
Læs mere hér:

Plakatstandertage.jpg (45844 bytes)
Ib, Anja, Kim, Palle og Ole løfter taget op på bukke for at male videre.

”Lørdag den 25. maj smøgede borgerforeningen ærmerne op til en række forbedringer. Nede i "Hotters-hallen" stod Anja, Ib, Joan, Palle og Aase og malede tagene på plakatstanderne.

Plakatvaegge.jpg (36463 bytes)
Her maler Anja nye plakatvægge med støtte fra Palle.

Resten blev malet og repareret på stedet. Det er nu flere år siden, Joan fik finansieret bygningen af disse standere efter overskud fra en række diskoteksfester. Nu kan de holde i endnu flere år.

Tagbemaling.jpg (35817 bytes)
Joan "svoåttmåler" plakatstandernes tage så de bliver som nye.

Nede ved "Havet" stod Niels og Preben og lavede fundamenter til en flagallé henimod øst. Det kommer virkelig til at pynte til havnefesten og andre arrangementer.

Fundamenter-til-flag.jpg (36450 bytes)
Niels og Preben igang med fundamenter til den nye flagallé.

Ivan passede køkkenet sammen med Pia, så alle fik noget godt at spise kl. 12. Emhætten fungerede vist heller ikke, som den skulle. Derfor måtte Søren en tur op på mørkeloftet for at rette fejlen.

Gal-udsugning.jpg (46625 bytes)
Der var noget galt med udsugningen...... Det ordnede Søren.

Inden fotografen skulle videre, var der nogle billeder, som skulle tages udenfor. Erling skulle udføre en redningsaktion på et stk. vandcykel. Opgaven var ikke så let, som man troede. Halvvejs ude i pløret begyndte Erling at synke. Ole kom til undsætning med en anden vandcykel, hvorpå Erling kunne sejle ud til det sunkne fartøj.

Skude.jpg (22969 bytes)
Erling er nået ud til den sunkne skude, mon der ligger nogle kostbarheder i bunden af den?

Med hjælp fra Oles "ged" blev fartøjene trukket i land. I samme anledning må vi håbe, at kreative "værftsfolk" allerede er kommet igang med udformning af nye fartøjer til den kommende havnefest.”

Skrevet og indsendt af Vidar Utvik fra Gl. Bønnerup til Nørre Djurs NetNyt.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002