Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 31-05-02
Lokale ansigter på Ring Djursland

Her på Nørre Djurs NetNyt er vi så heldige at have en tidligere medarbejder, der (selv om han har fået arbejde andetsteds) stadig er bidt af en gal nyhedsformidler. I sidste week-end var Vidar Utvik minsandten på den anden side af grænsen til Midtdjurs, hvor flere nørre djursere deltog i og omkring løbene på Ring Djursland.
Læs artiklen hér:

Racerbiler1.jpg (34557 bytes)
Fra Formel-Ford løbet.

Vi skal love for at der var fart over feltet på Ring Djursland søndag den 26. maj.
De største navne i dansk racersport var samlede til årets første DTC-løb i sommerlig varme. DTC står for Dansk Touringcar Championship. Forventningerne var store hos såvel arrangører som teamdeltagere og det tusindtallige fremmødte publikumm.
Allerede i begyndelsen af arrangementet lød der et brag fra banen, som senere viste sig at være 6-7 biler, der var implicerede i en kædekollision (læs: harmonikasammenstød!). Da undertegnede var til stede som fotograf, vil jeg ikke forsøge på en kyndig vurdering af deltagere og løbsresultater. Derfor anbefales læserne at gå ind på relevante hjemmesider.

Skadet.jpg (33365 bytes)
En af de skadede biler fra gruppesammenstødet.

Derimod fik jeg indtryk af et arrangement med "fuld speed, oktan i blodet og smagen af brændt gummi". Selv for en ikke-motorkyndig havde lyden af de stærke og frygtløst hurtige maskiner en magisk tiltrækning. Til arrangørerne vil jeg sige: "Pas på med at reklamere for meget, det vil koste en udbygning af tribunearealet!"

Racerbiler2.jpg (24206 bytes)
Fart over feltet.

Racerkører fra Nørredjurs
Blandt kørerne i det såkaldte Yokohama-forårsløb fandt jeg Erik W. Pedersen fra Emmedsbo i sin Peugeot 306 GTI. Han kører for Pierre Legarth og havnede på en 14. plads, men gennemførte 19 af i alt 20 runder.

Erik-W-Pedersen.jpg (25669 bytes)
Erik W. Pedersen i fuld fart på banen.

De fem bedste
Løbets vinder blev ikke uventet Kurt Thiim (Team Castrol), efterfulgt af Henrik Lundgård (Team Castrol), John Nielsen (Team Essex Invest), på 4.-pladsen Jason Watt (Peugeot Statoil Motorsport) og på 5.-pladsen kom Michael Carlsen fra Team B. P. Lubricants A/S.

Vindere.jpg (46915 bytes)
Henrik Lundgård, Kurt Thiim og John Nielsen.

Nummerpiger fra Nørredjurs
Minsandten om der ikke også var nummerpiger fra Nørre Djurs tilstede ved bilerne ude ved startopstillingen. Line Secher fra Hemmed stod ved bil nr. 1, Michael Carlsen og Mette Normann fra Gl. Bønnerup passede bil nr.12, Jacob Kristensens Honda Civic.

Line.jpg (46145 bytes)Mette.jpg (48239 bytes)
Line Secher foran Michael Carlsens bil, og bag Jacob Nielsen, der tager et pust, ses Mette Normann.

Leder for nummerpigerne er Bettina Thomsen, som selv er arveligt belastet med oktan i blodet. Ligeledes stod Bettina for uddeling af blomster til vinderne ved sejrsskammelen.

Nummerpiger.jpg (44954 bytes)
Bettina med sit hold af nummerpiger.

Ved denne anledning fik jeg taget en række billeder, hvoraf kun nogle få vises her. Næste DTC-løb på Ring Djursland bliver den 11. august. Kryds af i kalenderen til et brag af en begivenhed!

Skrevet af Vidar Utvik.
Oversat fra nynorsk af Rex Jensen redaktion 11.

Rcerbiler3.jpg (28116 bytes)
En bil på afveje, men den ramte ikke kranen.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002