Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 21-05-02
Stort ridestævne i Veggerslev

I dag bringer vi en pressemeddelelse, som vi har fået fra Nørre Djurs Rideklub om et meget stort ridestævne, klubben er vært for i den kommende week-end:

"Nørre Djurs Rideklub står overfor sit største stævne nogensinde, når udvidet klubstævne og 1. afdeling af BG Cup 2002 afvikles i weekenden 25. og 26. maj på ridecentret i Veggerslev. Der er tilmeldt i alt 150 starter til de to stævnedage fra ryttere, der hører hjemme i klubber på hele Djursland.
Størst interesse er der for dressuren, der afvikles om lørdagen. Her er i alt 95 tilmeldte til start, og det bliver en rigtig lang dag, før alle klasser er afviklet. Første klasse indledes på den udendørs bane kl. 08 og sidste klasse ventes færdig ved 19-tiden lørdag aften.
Sideløbende afvikles to begynderklasser indendørs i ridehallen med første start kl. 12.00, så både de små ryttere, deres heste og de interesserede bedsteforældre kan nå at komme på plads i god tid. Det er i øvrigt første gang, klubben har gæstende ryttere udefra, siden den nybyggede rytterstue med cafeteria og udsigt til ridehallen blev indviet.
Søndag afvikles ridebanespringning med 55 tilmeldte starter. Første klasse starter kl. 09.00 og sidste klasse ventes afviklet ca. kl. 16.00.
Det er tredje år i træk, at BG Cup afvikles i et samarbejde mellem de tre rideklubber på Øst-Djursland, Nørre Djurs Rideklub, Dolmer og Omegns Rideklub og Djurslands Rideklub. Rytterne samler points ved tre stævner i årets løb, og der uddeles (penge)præmier til de højst placerede i henholdsvis spring og dressur. Præmiepengene kommer - naturligvis - fra BG Bank.
Nørre Djurs Rideklub har de to foregående år været pænt placeret på præmieskamlerne til BG Cup. Det første år rendte klubbens ryttere med begge 1. pladser, sidste år "nøjedes" de med en 2. og en 3. plads.
Det er første gang, at 1. afdeling af BG Cup afvikles før sommerferien. Det sker for at rykke det sidste stævne frem til en tid på året, hvor der er nok lyse timer til at alle kan finde rundt på banen. Kommer man hen under jul, falder mørket så tidligt på, at dele af stævnet skal afvikles i mørke.
Nørre Djurs Rideklub har hjemmesiden http//:hos.nr-djurs.net hvor man på siden "Stævnepladsen" kan læse mere om BG Cup og også se starttidspunkter for hver enkelt klasse.
Yderligere oplysninger om stævnet hos klubsekretær Lisa Kiel, tlf. 86 38 62 61.

Program:

Lørdag den 25. maj.
08.00-19.00 Nørre Djurs Rideklub, Veggerslev. Udvidet klubstævne i dressur, 1. afdeling af BG Cup 2002

Søndag den 26. maj.
09.00-16.00 Nørre Djurs Rideklub, Veggerslev. Udvidet klubstævne i spring, 1. afdeling af BG Cup 2002

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002