Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 21-05-02
Flot kunstdag i Bønnerup

På redaktionen var vi på pinsearbejde i lørdags. Vores free-lancemedarbejder Vidar Utvik var på pletten med foto-apparatet, men tiden var knap, da der var endnu en fernisering samme eftermiddag (se i morgen). Derfor er den journalistiske dækning yderst begrænset, men der er da et par gode billeder at kigge på.

stig.jpg (25575 bytes)
Billedhuggeren Stig Mortensen og indehaver Per Enevoldsen

I det hus ved Bønnerup Strand, hvor tidligere dirigenten Lavard Friisholm boede, indrettede Per Enevoldsen for et par år siden en butik, hvorfra der (som navnet antyder) bl.a. bliver solgt glasting i sommersæsonen. I lørdags blev der så føjet en ekstra aktivitet til stedet. Per Enevoldsen vil i sommerens løb lave levende værksteder med forskellige kunstnere, og heraf blev det første afholdt i lørdags. Den fremragende djurslandske billedhugger, Stig Mortensen fra Glatved, imponerede vores fotograf med sine flotte skulpturer, der nu er udstillede ved Glashuset.

stenmand.jpg (18486 bytes)

Et pænt antal mennesker havde fundet vej til de smukke omgivelser i det smukke vejr, og de blev underholdt af visesang og musik af musikerne Brian Møller på harmonika, Leni Petersen - sang og Niels Skouby - guitar og sang.
Det kan absolut anbefales at lægge vejen omkring Glashuset på adressen Havet 100.

musik.jpg (21699 bytes)
Musikerne Brian Møller på harmonika, Leni Petersen - sang og Niels Skouby - guitar og sang.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002