Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 17-05-02
Damgården får EU-støtte

Ude ved siden af Ørum Skole ligger den amtskommunale specialskole, Djurslandsskolen, og herfra har man på Damgården ved Dystrup Sø lavet et udskolingssted for skolens elever. De har i længere tid kørt et samfundsorienteringsprojekt om den europæiske dimension og har indgående beskæftiget sig med forholdene i alle EU-landene.
I den forbindelse har de forsøgt sig med at ansøge om EU-midler til en lejrtur til en svensk venskabsskole i Østersund, og helt uventet fik de minsandten positivt svar her forleden. Det betyder nu, at eleverne fra Damgården i næste uge kan drage af til skolen, der ligger et godt stykke oppe i Sverige. På grund af den lange tur i forhold til de unges forskellige handicaps har man besluttet sig for at flyve derop, så forleden var elever og lærer i Tirstrup Lufthavn for at lære at checke ind og i det hele taget prøve at sidde i en flyver.
På Djurslandsskolen har man en flot hjemmeside, hvor du kan se billeder fra Damgården, og hvor du i øvrigt kan læse en masse om skolen:
http://www.djurslandsskolen.dk

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002