Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 13-05-02
Håndboldskole igen til sommer

Ørum:
Her i Ørum Aktiv Center bliver der mulighed for større drenge og piger for at stifte bekendtskab med håndboldspillet. I lighed med sidste år bliver der nemlig arrangeret håndboldskole i uge 31. Det fortæller vi lidt om i dag.

aktiv.jpg (21130 bytes)

Med dette tiltag ønsker Kvik/Ramten både at tiltrække børn og unge, der altid tidligere har spillet håndbold i en klub, og dem, som i forvejen kender til spillet og måske oven i købet spiller på et hold i det daglige. Den ene af dagene bliver træningen f.eks. ledet af 2 topspillere fra Randers HK, så deltagerne kommer altså i gode hænder, og der skal nok falde en del gode tips og tricks.
Selv om det er tænkt som en håndboldskole, bliver der nu også lejlighed til at prøve andre sportsgrene af, såsom strandhåndbold, pétanque og skydning. Og herudover er der også sørget for, at der bliver en enkelt dag, hvor skoledeltagerne bliver taget med på en afslapnings- og hyggetur til Stenvad Mosebrugscenter. Fredag d. 2. august bliver der et stort afslutningsarrangement, hvor børnenes og de unges familier er velkomne til at komme og opleve, hvor dygtige poderne er blevet i ugens løb.
Har du spørgsmål omkring håndboldskolen, kan du henvende dig hos Jan Mathiesen frå Åbrovej i Ørum (86 38 22 27), som er formand for Kvik/Ramten.

Kilde: Randers Amtsavis

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002