Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 08-05-02
Ubudne gæster i Gl. Bønnerup

Bønnerup:
Vidar Utvik fra Gl. Bønnerup har henvendt sig til redaktionen med en opfordring til folk om lige at være lidt ekstra agtpågivende i denne tid, da det ser ud til, at der lige nu er folk, som aflægger natlige besøg. Natten mellem mandag og tirsdag blev han ved 3-tiden vækket ved, at en bil kørte ind i familiens indkørsel, og en ca. 180 cm høj mand et sted i 50`erne steg ud af bilen, som han var alene i. Vidar Utvik gik ud på trappen og spurgte ligeud, hvad han mon lavede der, og af hans korte svar fremgik det tydeligt, at manden var dansker.
Efter den hurtige ordveksling hoppede manden ind i bilen igen og kørte fra stedet, men kort efter hørte Utvik bilen nærmere sig igen - troede han! Men det viste sig at være en anden bil med en anden mand i, og den kørte ned til én af naboerne. Også denne "gæst" blev forstyrret, så der skete altså ikke noget i denne omgang.
Selvfølgelig vil vi meget nødigt sprede overdreven frygt hos nogen, men samtidig synes vi også, det er relevant lige at videregive følgende opfordring til vore læsere: tag lige og lås udhuse af, og lav en aftale med de nærmeste naboer om, at man kan ringe til hinanden, hvis man pludselig får ukendte gæster midt om natten!

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002