Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 08-05-02
Meld dig til Røde Kors

Ørum:
I dag har vores fotograf Brian Jensen været forbi Ørum Bibliotek, hvor Anna Birthe Klausen i denne uge leder en kampagne for at få flere aktive involverede i Røde Kors-arbejdet her i Nørre Djurs. Det fortæller vi om i dag.

toej.jpg (19670 bytes)

Lige nu og her står lokalafdelingen og mangler syersker til deres såkaldte "nørklegruppe", som syr børnetøj til krigs- og katastroferamte områder. I den forbindelse skal det også nævnes, at strikkegarn til dette arbejde meget gerne modtages, og i begge de nævnte tilfælde bedes man henvende sig i Genbrugsbutikken i Glesborg. En anden vigtig aktivitet i Røde Kors-regi er besøgstjenesten, hvor syge og ensomme mennesker kan få en snak med en frivillig, og til dette arbejde har man også stærkt brug for nye aktive.
Langt de fleste aktive i den lokale afdeling af Røde Kors bor i Glesborg-Bønnerup-området, men det kunne man godt tænke sig at få lavet om på, så man er meget interesseret i at få henvendelser fra folk i resten af kommunen. I løbet af ugen vil folk fra lokalafdelingen have en stand med en udstilling både på Ørum Bibliotek (se billederne) og i SuperBrugsen Glesborg, hvor man også vil lokke med et såkaldt priklotteri.
Har du lyst til at gå ind i det gode og vigtige Røde Kors-arbejde, får du i øvrigt en gratis udflugt til Silkeborg d. 6. juni.

Annabirthe400.jpg (25036 bytes)


Kilde: Grenå Bladet

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002