Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 07-05-02
Åbent Hus på Friskolen

I lørdags var de "stakkels" elever på Gjerrild-Bønnerup Friskole i skole på en lørdag - en tradition en gang om året. Denne ekstra skoledag var denne gang formet som et Åbent Hus-arrangement, hvor alle interesserede kunne få et indtryk af skolen og give et økonomisk bidrag ved at handle i forskellige boder. Vi var ikke selv på pletten, men heldigvis har vi fået et referat fra Anne Birthe Olsen, som vi bringer i dag.

vandgang400.JPG (22023 bytes)

"Gjerrild-Bønnerup Friskole har de seneste år lagt en af skoledagene på en lørdag. Det blev i år den 4. maj.
Vi havde valgt at lave dagen med Åbent Hus, så det var muligt at komme og se skolen i aktion. Aktion var der meget af, for alle klasser havde lavet forskellige aktiviteter.
Der var tombola, legetøjssalg, flødebollekastemaskine, bilvask, forskellige madboder, hønsebingo, kast med vandsvampe og meget mere.
Der var også en vandmaskine, hvor man for et passende beløb kunne få lov til at skyde f.eks. skolelederen ned.
Desværre startede dagen med lidt regn, men heldigvis klarede det op i løbet af formiddagen, så børn, forældre og gæster fik en sjov og glad dag.
De indsamlede penge vil gå dels til nye computere og dels til at lave en sjovere skolegård for børnene. Overskuddet blev på omkring 10.000 kr.
Tak for støtten til alle, som mødte op."
Indsendt til Nørre Djurs NetNyt med mange hilsner fra
Anne Birthe Olsen

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002