Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 02-05-02
Hvor blev 1. maj af?

I går var det arbejdernes internationale kampdag, og vi fortalte, at der for os i Nørre Djurs var 2 muligheder, enten LO Grenå & Nørre Djurs` fest i Grenå eller Byhallen i Kolind, hvor SID Midtdjurs i sidste øjeblik havde fået stablet en fest på benene.
I den sene udgave af Nyhederne på TV2 i aftes var der pludselig et indslag fra Auning, hvor en masse mennesker går og savner det 1. maj-arrangement, der i snart mange år har været tradition for i Byparken. Her har folk (udover talerne) været vant til at opleve cirkus med den tidligere nørre djurs-gøgler, Tonny Trifolikum, og hygge sig med musik med Rex & Rødderne.
Men i år var der gabende tomt og uhyggeligt stille i Byparken, og TV2-folkene havde fundet frem til en lokal fagforeningsmand, der forgæves havde prøvet at organisere folk til at arrangere festen. Men man havde simpelt hen måttet droppe det hele, da kun 4 frivillige havde meldt sig, og det blev altså til et TV-indslag om, at arbejderne måske har fået det for godt, så de glemmer alt om solidaritet!
Efter dette TV-indslag bliver det spændende at se, om 1. maj bliver genoplivet i Auning til næste år.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002