Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 01-05-02
Godsejerparret raser mod svineri

Vi har længe haft en fornemmelse af, at Lokalavisen Midtdjurs er ved at udvikle sig til at være den af de 3 lokalaviser, som bringer Nørre Djurs-stof, der kommer bedst fra det. På forsiden af denne uges avis har de f.eks. en rigtig relevant historie, hvor godsejerparret til Meilgaard, Desirée og Michael Iuel, slår til lyd for at behandle vores fælles natur bedre.

iuel3.jpg (10306 bytes)
Arkivfoto:Desirée og Michael Iuel

Det har længe irriteret dem, at de, når de færdes rundt i skoven, støder på så meget og så forskelligt affald, at de ikke tøver med at kalde det rent svineri. Også langs grøftekanterne er den helt gal, og det er helt tydeligt, at folk simpelt hen læsser deres affald fra bilen af i naturen, i stedet for at køre rundt med en affaldspose, som de nemt kunne skaffe sig af med ved at smide den i en af de opstillede skraldespande ved rastepladserne. I St. Bededagsferien har de for eksempel egenhændigt indsamlet store mængder af affald, og at det blandt andet omfatter henkastede flasker, kan jo være til stor skade for dyrene.
Det er baggrunden for, at de er gået til Lokalavisen Midtdjurs med denne opfordring, som vi her på Nørre Djurs NetNyt meget gerne bringer videre til vore læsere: Lad os hjælpe hinanden med at passe på vores fælles natur og ikke smide rundt med affaldet!

Kilde: Lokalavisen Midtdjurs

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002