Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 30-04-02
Skovens Dag i Emmedsbo

På søndag d. 5. maj står Skov- og Naturstyrelsen bag den årlige Skovens Dag, hvori også indgår et arrangement i Emmedsbo Skovdistrikt. Det fortæller vi lidt om i dag.

Vandre400.jpg (22532 bytes)

"Livet i Skoven" er overskriften, og ligesom sidste år vil skovejer Erik Wrangberg Pedersen fortælle både om skovens dyr og om selve driften af skoven. Uden rækkehugst og hegn og uden brug af sprøjtemidler driver han skoven, som er rig på vildt, og han er meget begejstret for den dialog med folk, han får via disse åbent hus-arrangementer. Den vil han gerne opmuntre yderligere til, så han håber at se rigtigt mange mennesker, som måske ligefrem har gode idéer til, hvordan det kan gøres endnu mere spændende at være gæst i skoven.
Som et ekstra trækplaster vil publikum denne dag blive taget med ind i det 35 hektar store område, Reservatet, der normalt er lukket for turister og hunde. Det har lige siden Anden Verdenskrig været forbudt at jage her, så det er et ganske uberørt stykke naturskov, folk får lejlighed til at se her.
Til slut på vandringen rundes der af med besøg ved Gjerrild Nordstrand, hvor der lige nu er masser af fugletræk at se. Emmedsbo Skov og Danmarks Naturfredningsforening står for dette spændende arrangement.
Vil du vide mere om de andre arrangementer rundt om i landet, så klik ind på:
http://www.skovensdag.dk



Sav400.jpg (20553 bytes)

Læs pressemeddelelse her

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002