Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 22-04-02
Særdeles vellykket indvandrerfest

Op til week-enden fortalte vi om den fest på Kulturhuset Pavillonen i Grenå fredag aften, som det var meningen skulle være et møde mellem flygtninge/indvandrere og danskere. Det blev den også, omend fremmødet af danskere var skuffende lille, men til gengæld var der et stykke over hundrede mennesker af mange forskellige nationaliteter.
De danskere, der ikke benyttede denne mulighed for i festligt lag at møde nydanskerne, gik virkelig glip af noget. Aftenen blev indledt med en overdådighed af et velsmagende måltid, tilberedt af en iransk kok med et køkkenhold af blandede nationaliteter. Resten af aftenen bød så på et overflødighedshorn af forskellig underholdning med forskellige arabiske musikgrkupper, en fantastisk palæstinensisk dansetrup, den i Nørre Djurs opvoksede unge mavedanser Ida Nørgård og slangedansegruppen Bayeye fra Emmelev og omegn.
Stemningen var kolossal lige fra start til slut, og der blev klappet begejstret af alle de mange fine indslag. Røde Kors` asylcenter i Grenå stod som arrangører, og det kan varmt anbefales at deltage næste gang, der bydes til indvandrerfest.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002