Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 16-04-02
Slangedans til indvandrerfest

slange.jpg (23470 bytes)På fredag aften drager en lille flok af nørre djursere med afrikanske tilbøjeligheder til Kulturhuset Pavillonen i Grenå for at underholde ved et stort arrangement for flygtninge og indvandrere, hvor Røde Kors og Asylcentret i Grenå håber også at se rigtig mange interesserede danskere.

Slangedansegruppen Bayeye er normalt en 6-mandsgruppe med 3 trommeslagere og 3 dansere, men da et par af gruppens medlemmer i øjeblikket er i Afrika, optræder de denne aften med følgende besætning: Mehrdad Eskandari fra Hemmed og de 3 Emmelev-boere, Sander Nielsen, Uffe Harms Larsen og Rex Jensen. De har gennem et mangeårigt samarbejde med folk i en bestemt region i Tanzania, hvor de gennem årene har fået stor erfaring i at spille de voldsomste trommer og danse traditionelle, afrikanske danse. I gruppen Bayeye dyrker de en bestemt danseform, hvor der også indgår en kæmpestor pythonslange, som folkene har haft i snart en del år.
Udover denne optræden bliver der også lejlighed til at høre østasiatisk musik, og Ida Nørgård vil danse mavedans. Sammen med andre musikalske indslag og masser af god mad er der lagt op til en begivenhedsrig aften.



Redigeret af Rex, redaktion 11.
Billed tegnet af: Sander Nielsen

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002