Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 15-04-02
Kæmpefest i Glesborg

I lørdags var Nørre Djurs Hallen ramme om den største fest, der meget længe er set i Nørre Djurs, da Samnenslutningen af Danske Andelskasser havde henlagt deres årlige generalforsamling (med efterfølgende fest) til Nørre Djurs. Selve mødet blev afholdt i Ørum Aktiv Center, og om aftenen var deltagerne med påhæng altså inviteret til hallen, og vi har haft en snak med den glade halbestyrer, Poul Bach.
Han fortæller, at der var mødt 650 gæster op - endnu flere, end man på forhånd havde regnet med. Den superlækre 3-retters menu blev leveret af Hilding Hviid fra Gjerrild Kro, og det blev gjort så godt, at det var rigelig mad til alle. Lidt af en præstation! Efter spisningen var der underholdning med operettetoner, leveret af medlemmer af Grenå Amatørteater, hvorefter pastor Kurth Carlsson fra Rimsø holdt en vittig og meget underholdende festtale. Det store arrangement sluttede af med nogle timers bal med det velkendte danseorkester Montana Band.
Så det kan nok være, alle de mange bankfolk fik oplevet, at vi godt kan finde ud af at stable en fest på benene her i Nørre Djurs!

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002