Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 15-04-02
Efterskole igen på sejrsskammelen

Minsandten om ikke de har gjort det igen ude på den kristne Djurslands Efterskole i Fjellerup. Forleden fortalte vi om, hvordan skolens indendørs fodboldhold havde vundet sølvmedaljer ved DM for efterskoler, og i den forløbne week-end var det så volleyball-spillernes tur til at tage metal med hjem på skolen. Den stolte lærer, Leif Kruse, har sendt os et lille stykke om det:

"Volleyball-guld til Djursland-elever

Djurslands Efterskole markerede sig igen flot på det sportslige område i denne weekend. Drengeholdet i volleyball vandt nemlig guld ved KFUM-mesterskaberne i volleyball. Stævnet løb af stabelen i Bedsted i Thy, hvor der var deltagere fra et stort område. Efter sejre over bl.a. Vesterbølle og Hellebjerg Idrætsungdomsskole var holdet klar til finalerunden. Her blev Ikast KFUM og Hedemølle Efterskole besejret på flotteste vis. Dermed kunne de stolte drenge fra Fjellerup fortjent få hængt guldmedaljerne om halsen.
Næste weekend har holdet igen mulighed for at vinde metal til skolen. Der deltager de, i øvrigt sammen med skolens piger, i Danmarks-mesterskaberne i volleyball for efterskoler."
Indsendt til Nørre Djurs NetNyt
med venlig hilsen fra
Lærer og træner for drenge-volleyball på Djurslands Efterskole:
Leif Kruse
Søndermarken 13,
Fjellerup
8585 Glesborg
(86318686)

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002