Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 11-04-02
Blæs & Rock til Glesborg

I går fik vi tilsendt en god historie med billede og det hele fra lederen af Nørre Djurs Musikskole, Christien van der Hoeven fra Emmelev. Hun gør opmærksom på den årlige elevkoncert tirsdag d. 23. april, som vi regner med at få en nærmere præsentation af, når tiden nærmer sig. Som en slags opvarmning til koncerten fortæller Christien om Maja fra Ramten, der spiller trompet i Midtdjurs-orkestret Blæs & Rock.

Blæs_&_Rock.jpg (25387 bytes)

"Pressemeddelse vedr. Blæs og Rocks besøg til Nørre Djurs Musikskoles forårskoncert tirsdag d. 23. april kl. 19.00 på Glesborg Skole.

Nørre Djurs Musikskoles årlige Forårskoncert får besøg af 'Blæs og Rock' fra Midtdjurs Musikskole. Blæs og Rock er et 22 elever stort messingblæs-orkester med rytmegruppe under ledelse af Hugo Nørgaard. Besøget er en afskedssalut til Maja Helboe Svendsen, 16 år, en af orkestrets trompetister. Da Maja bor i Ramten går hun i Nørre Djurs Musikskole, men igennem fem år har hun fået sit sammenspilsbehov dækket i Blæs og Rock på den anden side af kommunegrænsen, i Kolind. Tirsdag den 23. april på Glesborg skole giver orkestret numre af Joe Cocker, Billy Joel, Beatles samt Disney- klassikere for fuld udblæsning. Sidst i maj måned står Blæs og Rock på Piratscenen i Legoland og giver koncert.
Udover Blæs og Rock kan man se og høre cirka 40 andre musikskolelever i vidt forskellige konstellationer.
De årlige koncerter forbereder vores elever på at være med i spændende og stadig mere udfordrende sammenhænge, efterhånden som de bliver ældre og kommer videre frem i uddannelsessystemet.
Men det er her i Nørre Djurs Musikskole, spiren bliver lagt og passet og plejet, så det kan vokse.
Alle er velkomne til koncerten, adgang er gratis."

Indsendt til Nørre Djurs NetNyt af musikskoleleder Christien van der Hoeven fra Nørre Djurs Musikskole

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002