Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 08-04-02
Sølvmedaljer til lokalt fodboldhold

Lærer Leif Kruse fra Djurslands Efterskole i Fjellerup er stolt som en pave i dag - hans drenge blev i week-enden nr. 2 ved DM i indefodbold for efterskoler, og han er, som vi tidligere har set, flink til at bruge Nørre Djurs NetNyt. Sådan skal det være! Stort til lykke herfra!

400spil.jpg (22151 bytes)

"Djursland-elever i DM-finale i indefodbold
Danmarks næstbedste efterskolehold i indefodbold kommer fra Fjellerup. Blandt landets 240 efterskoler spillede Djurslands Efterskoles drenge sig lørdag i finalen ved DM i Middelfart. Det er andet år i træk, at skolen spiller sig frem til de afsluttende kampe ved DM-stævnet. En stor præstation af Fjellerup-drengene, der bl. a. måtte kæmpe mod de store idrætsefterskoler med op til 350 elever. Kun stævnets bedste hold fra Bernstorffsminde på Fyn var i stand til at besejre holdet. Efter 7 hårde kampe var kræfterne sluppet op i finalen, der blev tabt med 8-4.
Efter en række tætte puljekampe kvalificerede Djurlandseleverne sig til kvartfinalen, hvor Hårby Efterskole suverænt blev besejret med 6-2. I semifinalen spillede holdet op til deres bedste og slog mægtige Oure Idrætsefterskole, der blev noget overrasket over at tabe 3-1. I finalen gik det dog galt mod en velspillende modstander, men de flotte sølvmedaljer var i hus. Holdet blev bakket flot op af 40 medrejsende kammerater, der heppede så voldsomt, at de fortjent vandt tilskuerpokalen. Det var således glade og stolte elever, der sent lørdag aften vendte tilbage til Fjellerup."
Indsendt til Nørre Djurs NetNyt
Med venlig anmodning om optagelse af
lærer og træner for fodboldholdene på Djurslands Efterskole:
Leif Kruse
Søndermarken 13,
Fjellerup
8585 Glesborg
(86318686)

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002