Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 19-03-02
Lokalt kor vært for kortræf

Her på NetNyt er vi kede af, at vi fuldstændig har forsømt at foromtale det store djurske korarrangement, der fandt sted sidste tirsdag på Kulturhuset Pavillonen i Grenå. Det skyldes selvfølgelig, at vi meget nødigt bevæger os uden for kommunegrænsen i vores dækning af nyheder, men da det lokale Zesong-Koret stod som vært for træffet, burde vi naturligvis have kendt vores besøgelsestid.
I stedet har vi snakket med korets mangeårige leder, Christien van der Hoeven fra Emmelev, og hun kunne fortælle, at det var et yderst vellykket arrangement med 5 kor fra hele Djursland. De i alt 140 korsangere sang 2 sange fælles, nemlig en Danmarks-Kanon af Benny Andersen og en sydafrikansk salme. Herefter skiftedes korene til at give smagsprøver på deres meget forskelligartede repertoirer for hinanden, og hvis Zesong- Koret sang ligeså godt, som da Deres udsendte hørte dem i Hemmed Forsamlingshus forleden, må Nørre Djurs absolut have gjort sig godt bemærket.
Arrangementet var først og fremmest tænkt som et træf for korister, men enkelte publikummer havde dog fundet vej, selvom der ikke havde været annoceret i aviserne, fortæller Christien van der Hoeven.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002