Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 19-03-02
Bønnerup-Revyen leverede varen.

Når Deres Redaktør nu absolut ikke kan være alle steder, er det da en Guds lykke, at vi her på NetNyt har en fhv. medarbejder med så meget hjerte for sin gamle arbejdsplads, at han stadigvæk har lyst til at levere varen, når lejlighed byder sig. Det gjorde den i fredags, da Bønnerup Revyen holdt åben generalprøve med premiere lørdag (de, der ikke nåede at se den, har chancen lørdag d. 23.), og herom skriver Vidar Utvik:

En velarrangeret humoristisk gabestok uden at træde nogen over tæerne. Den fik ikke for lidt i årets revy. Sketchene strakte sig fra det private vaskerum via havnemiljøet og lokale politikere til kommunen. Selveste kongehuset blev heller ikke skånet for kommentarer på de skrå brædder. Jo, der var stof til eftertanke. Alt udført af 9 rutinerede amatører med Bernhard Kiel ved klaveret iført fangedragt og fodlænke med sort kugle.
Tonen var lagt an til årets mest humoristiske aften, hvor ingen i salen kunne føle sig for sikker. Aftenen startede med, at "Møllekoret" under ledelse af Jens Sax fremførte et reportoire bestående af 4 børnesange akkompagneret af kareoke-musik.
Det er svært på denne plads at få nævnt de mange temaer, som fik en kærlig kommentar. Som stikord kan jeg nævne alt fra havnekontorer, fiskerhistorier, mobiltelefoner, "defekt" opvaskemaskine, privat udbygning, avisbude, powernapping og ny ande-venlig bro m.m..
Generelt om revyen kan det siges, at manuskripterne var gennemarbejdede, alle skuespillere gav deres yderste, og temaerne blev bramfrit afleveret. Ifølge revyen var der vist en politiker, som tog munden lidt for fuld og lovede konstant perfekte bølger til windsurfing ved Bønnerup Strand. Det kan man ikke lade gå upåagtet hen. Har man ikke haft den helt store formuleringsevne i den hede valgkamp, skal jeg love for, at boomerangen gokkede i baghovedet på en anden politiker. Godt leveret af Michael Tot som politiker og Michael Kruse som kommunikationskonsulent.
Kommunen fik også en bemærkning med på vejen omkring såkaldt byggemodning på Møllevej, hvor der vist blev fældet lidt for mange træer. Forvirringen blev total, da en flok pensionister drev gæk med et offentligt pensionsudbetalingskontor. De udgav sig for personer, som i "virkeligheden" var døde. Udgåede personnumre og spøgelser fløj rundt i luften i en sådan grad, at den stakkels sekretær ved Edb-maskinen gik fuldstændig i spåner.
Jeg kan ikke undlade at fremhæve Trine Ulstrups flotte præstationer. Denne "krudttønde" har et stort spekter af sindsbevægelser og mimik. Som om dette ikke var nok, troppede Anja, Ruth og Trine op som tre gamle koner. En forrygende sketch med kaffe, lagkage, erotiske hørefejl og kleptomani. Thomas Thorgrimson leverede en herlig parodi på Hans Højhed Prins Henrik med en sådan gebrokken tale, at man skulle tro, han selv kom fra det varme vinland. Endvidere gav Ruth et flot billede af Rosa´s varme humor og engagement i alskens foreningsliv.
"De tre tenorer" gik lige i hjerterne på publikum. Michael Kruse, Thomas Thorgrimson og Palle Rasmussen var med deres stemmer og bare maver perfekte til disse roller.
Almenheden gik heller ikke fri. Spørg bare dem, der var der! Bare rolig, man behøver ikke iklæde sig hård hud for at stå model til forfatternes kærlige behandling. Derfor, vær ikke bange for at komme med stof til næste års revy. En stor tak til musiker Bernhard Kiel, konferencier Leif med den bløde sangstemme og hans stab af skuespillere - Anja, Klaus, Leif, Michael K, Michael T, Palle, Ruth og Trine. Ligeledes gjorde følgende personer en fin indsats: Møllekoret under ledelse af Jens Sax og lydmand Kim.
Videofilmning stod Gerda og Bernt for, du kan bestille et videobånd hos dem på tlf. 86 38 64 25.
Sidste fremvisning af revyen sker d. 23. marts. Pris kr. 100,- inkl. kaffe, smørrebrød samt en øl eller vand. Musik frem til kl. 02.00.
Skrevet til Nørre Djurs NetNyt af Vidar Utvik
Oversat fra nynorsk af Rex Jensen
Galleri fra Bønnerup-revyen
 

Fotos: Udar Vitvinkel
Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002