Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 06-03-02
Rettelser til Daghøjskole-artiklen

Redaktionen er blevet kimet ned, og de røde ører står i kø her, efter at vi er blevet gjort opmærksom på nogle fejl, der havde sneget sig ind i artiklen. For det første har vi lovet aldrig mere at kalde skolens sekretær, Inge-Lise, for Petersen - hun hedder nemlig Mathiesen. Ydermere kom vi til at skrive, at Daghøjskolen har til huse i det gamle bageri i Fjellerup - en ren tanketorsk fra vores side, det er og bliver naturligvis Stenvad. For at det ikke skal være løgn, blev de glade jubilæumsgæster ikke "spist af" med gedekød - det var lammekød, som blev stegt over bålet.
Vi skynder os at fortælle vore læsere, at det nu også lykkedes os at skrive noget rigtigt fra festen. Gert Eriksen er faktisk formand for socialudvalget - - -men hvad der var nok så vigtigt for hans tilstedeværelse og for, at han var på talerlisten, er hans næsten 10-årige virke som formand for Daghøjskolens bestyrelse.
Vi siger tak for rettelserne til Inge-Lise MATHIESEN - hvor er det dejligt med vågne læsere! Tak - og undskyld fejlene! Og endnu engang til lykke med den store dag!


Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002