Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 06-03-02
Mini-børneteaterfestival i Voldby

Én af vores trofaste "kunder", Lars Jørn Larsen fra Ørum Bibliotek, er også formand for Børnekultursamvirket i Nørre Djurs, og han har sendt os en reklame for 2 børneteaterforestillinger på Voldby Skole i starten af næste uge.

"Teater for de mindste i Voldby

guldlok.gif (5353 bytes)

Som det også var tilfældet sidste år, afvikler Børnekultursamvirket i Nr.Djurs i år halvdelen af sine arrangementer i Voldby. Det betyder at der den 11. og den 12. marts på Voldby Skole bliver vist to gode, professionelle teaterstykker for de mindste.
Mandag den 11. marts, kl. 10 er det teatret "Guldlok" fra Århus, som spiller sit eget stykke: "Snøvle-Per".
Stykket har det hele: Snøvle-Per, en sur prinsesse, en klog kone, kongen og et spøgelse; alt det der hører til i et rigtigt eventyr - og mere til.
Der er noget om at blive drillet og om at være bange for spøgelser. Der er også noget om hvor svært det kan være at lære en remse udenad; og specielt noget om hvor svært det kan være at sige:"Giffel, gaffel - sniffel, snaffel - snøvle, bøvle", når man hedder Snøvle-Per og har en lang næse.
Stykket er beregnet for 3-6 årige børn og deres voksne.
Kig ind på http://www.guldlok.dk

 

pinpon.gif (7853 bytes)


Tirsdag den 12. marts, kl. 10 er det de helt små børns tur, når Dukketeatret Pin Pon spiller deres forestilling: "Forkølet eller Den dag Bamsebjørn blev i sengen".
Pin Pon, som nok er kendt af mange for deres flotte dukkeforestillinger for de allermindste børn, fortæller denne gang historien om, hvordan det også kan være en lille smule hyggeligt at måtte springe en dag over i børnehaven, fordi man er forkølet.
Dette stykke er beregnet for de 1½-4 årige børn og deres voksne.
Kig ind på http://www.pinpon.dk

For begge stykkerne gælder det, at man kan bestille gratis billetter på Voldby Skole fra 1 uge før spilletidspunktet.
Indsendt til Nørre Djurs NetNyt af Lars Jørn Larsen fra Børnekultursamvirket

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002