Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 26-02-02
Politiet eftersøger vidner

Forleden fortalte vi om en grim ulykke ved Kirial i Grenå Kommune, hvor 5 unge mennesker, blandt andet flere fra Nørre Djurs, kørte galt i en bil, ført af en 18-årig pige. 2 af de unge kom slemt til skade (en brækket ryg og et alvorligt hoftebrud), og efter pigens forklaring skete ulykken på grund af en modkørende bil, der lå for langt ovre i deres kørebane.
I lørdags kunne man i Randers Amtsavis læse et harmdirrende læserbrev fra en pårørende til én af de unge med en opfordring til flugtbilisten om at melde sig. Det fik redaktionen på NetNyt til at ringe til politiet, for vi ville gerne bringe en efterlysning, hvis der var brug for det. Her fortæller Kim Cederholm imidlertid, at der strengt taget ikke er tale om nogen flugtbilist, da man kun har den unge piges forklaring at holde sig til. Der har ikke været noget sammenstød, så bilisten har rimeligvis slet ikke opdaget noget.
Til gengæld vil Kim Cederholm, der har afhørt mange mennesker allerede, meget gerne snakke med eventuelle vidner til ulykken. Den fandt sted lige før kl. 03 d. 17. februar ud for Hovedvejen 3, så skulle nogen have befundet sig der på det pågældende tidspunkt, må de meget gerne henvende sig til Grenå Politi på tlf. 86 32 10 11.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002