Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 13-02-02
Kultur Raketten rammer Stenvad

Efter at der nu har været en lille pause i de mange arrangementer i Kultur Raketten, går det for alvor løs i Stenvad med 2 spændende kulturbegivenheder i næste uge - en fortælleaften onsdag og det store Vinterbal lørdag, begge dele i Tørvecaféen.

arrHval1.jpg (14424 bytes)



Lars Sand Kirk har i efterhånden en del år været ansat som blandt andet "husgrafiker" på Djurslands Museum i Grenå, men det er nu ikke i den egenskab, han deltager i Kultur Raketten i Nørre Djurs. Han har nemlig foretaget flere rejser til Azorerne, der er en øgruppe i Atlanterhavet mellem Portugal og Amerika. "Der, hvor vejret kommer fra", som det hedder i foromtalen af det, foredrag, Lars Sand Kirk holder på Mosebrugs Centret.
Hvad der først og fremmest trækker f.eks. danskere til disse øer, er de store forekomster af hvaler, og det er også dem, der er udgangspunktet for det lysbilledforedrag, han holder onsdag d. 20. februar. Ellers fortæller han løst og fast om den blandede befolkning af portugisere og farvede, som lever på Azorerne, og deres dyrkning af både the, majs og tobak, og også øernes forunderlige planteliv viser han eksempler på.
Billetter á 50 kr. købes ved indgangen.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002