Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 12-02-02
Fastelavnsfest i Bønneruphuset

Vores udsendte freelancemedarbejder i Bønnerup, Vidar Utvik, har sendt os en øjenvidneskildring med tilhørende fotos fra søndagens store fastelavnsfest i Bønnerup Huset.

fastelavn402.jpg (18188 bytes)





David Skunk og hans énmandscirkus
Ikke et øje var tørt, efter at Cirkus Skunk alias David Ochoa havde entreret scenen til fastelavnsfesten i Bønneruphuset søndag d. 10. februar. David Ochoa er født i Amerika af mexicanske forældre og optrådte rundt i Europa, inden han slog sig ned i Danmark i midten af
firserne. I flere sammenhænge har han samarbejdet med Tonny Trifolikum, som en årrække boede ved Hemmed.
Et forrygende repertoire af cirkusstunts, dukketeater og et kæmpe énmandsorkester sørgede for liv og begejstring hos såvel voksne som børn. Man kan næsten ikke sige, det ene nummer var bedre end det andet, men nummeret med det frække stinkdyr Stinky, som gik til angreb på den stående sovende cirkusdirektør, var livagtigt gennemført. To lokale aktører fik også deres debut på de skrå cirkusbrædder. Først var der Tom, som assisterede i et hattenummer, og en dreng på "halvniogethalvt år".
Skunk optrådte med et linedansernummer, hvor han med hjælp fra den lille dreng fik tildelt kegler til sit
jonglørnummer. Der skulle god balance til, da han iførte sig en stortromme på ryggen, en stor tuba over hovedet samt en banjo på maven. Med snørebånd fra stortrommen ned til hælene fik musikken marchtakt i
dobbelt hastighed. Og så blev der trut, rytme, banjospil og fuld udblæsning i Cirkus Skunks kæmpestore énmandsorkester. Den mand er et multitalent.
Vi blev meget glade for Skunks besøg i Bønnerup denne dag. Og i lige så høj grad for sponsoratet fra Ole Frandsen, som gjorde arrangementet muligt.

fastelavn400.jpg (13824 bytes)


Slå katten af tønden
Dagens selvfølgelige konkurrence blev delt op i 3 aldersgrupper. Søren Ulstrup fik sin sag for, da han skulle holde tønden for de mellemstore børn. Såvel piger som drenge brugte store kræfter for at få has på
tøndebåndene. Flere runder skulle der til, før indholdet dryssede ned på gulvet. Palle mente dog, at det gik lidt for nemt for de største børn.
Måske var det en idé at lade tønden ligge i vand nogle dage i forvejen, sådan at konstruktionen blev mere fast.

dalm.jpg (18331 bytes)


Fantasifulde udklædninger
Med god hjælp fra forældre var børnene klædt ud i så store varianter fra dyre- og menneskeriget. En lille dalmatiner kom forbi, en børneplejer af tysk afstamning med cigar i munden, en ligeså sej mand med kasket og pibe, klovne og prinsesser og (ikke at forglemme) den søde "Helles Engel".

katkongdroning2.jpg (15480 bytes)

Årets kattekonger/-dronninger blev fra venstre Stine, Camilla, Sofie, Jeppe, Troels og Kim.

Vi bringer her nogle flere billeder fra arrangementet."

 

Im000639.jpg (16552 bytes)fastelavn403.jpg (14804 bytes)


Skrevet og fotograferet til Nørre Djurs NetNyt af Vidar Utvik fra Gl. Bønnerup

Teksten redigeret af Rex,
Billeder redigeret af Brian
redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002