Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 06-02-02
HUSK I AFTEN!! Valg for alle udlændinge

Vi har lovet Peter Bo Jensen at bringe en kraftig opfordring til alle ikke-danskere (altså uden dansk statsborgerskab) om at huske det møde på rådhuset i aften, hvor der er valg til det integrationsråd, der skal fungere som en slags kommunalbestyrelse for alle indvandrere.

peterbo.jpg (17163 bytes)

Desværre har vi ingen her på NetNyt`s redaktion, der kan hverken kurdisk eller bosnisk, så vi kan følge op på den annonce på 4 sprog, som Peter Bo Jensen havde sat i Grenå Bladet i sidste uge. Men vi har stor sympati for idéen om, at nydanskerne skal have et forum, hvor de både kan tilegne sig de danske, demokratiske spilleregler og få indflydelse på de beslutninger, der har med deres eget liv i vores område at gøre. Så møder du en udlænding på din vej, må du meget gerne opfordre til at møde op til arrangementet i aften, hvor der udover selve valget også bliver disket op med både fremmed og dansk mad.
Det er meget vigtigt for den videre proces, at der bliver et godt fremmøde, for Integrationsrådet, som den nye forsamling hedder, skulle gerne bæres videre af de fremmedes egen interesse. For øvrigt beder Peter Bo Jensen os fortælle vore læsere, at opfordringen ikke kun går på flygtninge, men i høj grad også andre udlændinge i Nørre Djurs, hvad enten de nu er smedemestre i Voldby, kvindelige tandlæger, ledere af musikskolen i Nørre Djurs eller hvad vi ellers kan forestille os af ny-danskere i området.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002