Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 01-02-02
Lokalbogen på gaden

Her på Nørre Djurs Net har vi tit og mange gange gået og lavet lidt grin med Mostrups Vejviser, der i de sidste mange år har fungeret som telefon-/adressebog i Nørre Djurs. Indholdet har såmænd været udmærket, men lidt kedeligt og uoverskueligt sat op, men det værste har været de triste modelfotos, der har præget denne bog - sikkert en følge af, at Mostrups jo bliver lavet i København.
I år er der så heldigvis dukket et lokalt initiativ op som afløser for den lidt halvhjertede Mostrup. I samarbejde med Grenå Bogtrykkeri har Grenå Bladet stået for redigering og layout af Lokalbogen for Nørre Djurs, der i denne uge er blevet uddelt til samtlige husstande, og altså nu ligger rundt omkring i de små hjem.
Den ser ud som en lille telefonbog, og den er lavet på meget lækkert hvidt papir, der gør læsningen af den ganske let. Indholdet er naturligvis ikke meget anderledes end forgængerens - den skal jo udfylde de samme formål, men afsnittene med foreninger, institutioner, m.v. er langt mere overskueligt. Ellers kan man finde sig selv og hinanden i navneregisteret efter efternavn, i gaderegisteret på adressen og i et telefonnummer-register.
Da jeg gik nærmere i clinch med navneregisteret, faldt begejstringen dog desværre en lille anelse. Jeg synes rent ud sagt, det er irriterende, at man ikke kan se, hvad folk laver (deres stillingsbetegnelser) - det er simpelt hen en mangel, i alt fald for mig. En lidt mindre irritation er, at efternavn, fornavn, mellemnavn og adresse står i én lang køre, så man ikke kan være sikker på, om en person har "p" som mellemnavn og bor på "madsensvej" eller ingen mellemnavn har og bor på "P. Madsensvej"!
Men til lykke alligevel med den nye telefonbog/vejviser/foreningshåndbog - det er et flot stykke arbejde.

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002