Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 29-01-02
Flot fodboldresultat af efterskole

Redaktionen på NetNyt har modtaget en e-mail ude fra Djurslands Efterskole i Fjellerup. Det er én af skolens lærere, Leif Kruse, der således er begyndt at bruge vores Netavis, og det håber vi selvfølgelig, kan inspirere andre til at gøre det samme.


Stående fra venstre: Henrik Bjørn, Martin Jensen, Tobias Madsen og 
Mathias Muff. Knælende fra venstre: Leif Kruse, Olau Rasmussen, 
Daniel Markussen og Andreas Jensen


Efterskole vandt sølv i indefodbold
Der blev udkæmpet mange spændende kampe, da Djurslands Efterskoles drengehold vandt sølv ved efterskolernes Østjyske Mesterskaber i indefodbold. Det var glade spillere, der lørdag aften ankom til Fjellerup fra stævnet i Ejstrupholm.
Spillerne måtte gennem 7 kampe, før sølvet var hjemme. Finalen blev tabt 4-3 til PVE fra Mariager i en spændende kamp. Undervejs til finalen måtte holdet gennem andre nervepirrende kampe – bl.a. blev kvartfinalen mod Hedemølle Efterskole vundet på mål i den forlængede spilletid. Resultatet betyder, at holdet kvalificerede sig til DM for efterskoler, der finder sted i april og spilles i Middelfart. Djurslands Efterskoles piger deltog også ved stævnet, men måtte i kvartfinalen overgive sig til de senere vindere, Bjerre GI.”

Indsendt til Nørre Djurs NetNyt med venlig anmodning om optagelse af lærer og træner for fodboldholdene på Djurslands Efterskole:

Leif Kruse
Søndermarken 13,
Fjellerup
8585 Glesborg
(86318686)

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002