Dagens Nyheder på Nørre Djurs Net - 18-01-02
Kultur Raketten lander i Rimsø

KurthCarlsson.jpg (46738 bytes)
Kurth Carlsson

Det flotte tilbud af kulturelle arrangementer rundt omkring i forsamlingsbygningerne i vores kommune, der igen i år er samlet under betegnelsen Kultur Raketten, blev officielt åbnet i sidste week-end. Allerede søndag eftermiddag løber den første af de såkaldte Kultur-caféer af stabelen i Rimsø Forsamlingshus.
Læs mere hér:

Kredsen omkring Rimsø Forsamlingshus er i år ikke gået ret langt for at finde foredragsholderen/fortælleren til årets Kultur-café – et arrangement, som foreningen selv laver alt det praktiske omkring, men som den kommunale administration (læs: Kirsten Krogh!) til gengæld ordner al PR for, mens kommunen yder underskudsgaranti. Som regel løber arrangementerne nogenlunde rundt, og det er kun et fåtal af dem, hvor kommunen skal have pungen op af lommen. Så længe foreningerne kan lave ikke-underskudsgivende arrangementer, er der ingen grænser for, hvor mange der kan komme på programmet. Derfor er antallet af arrangementer i Kultur Raketten vokset igen i år, samtidig med at underskudsgarantien holdes på det samme niveau.
Pastor Kurth Carlsson fra Rimsø har som emne valgt at snakke om Islam set fra de kristnes synsvinkel – et tema, der er blevet gjort ekstra aktuelt her efter d. 11. september.
Der er langt fra teologi og til det lokale orkester, der spiller op efter præstens indlæg. De hedder nemlig "Hjem, kære Øl" og spiller skotsk, irsk og amerikansk folkemusik.
Forhåbentlig er der mange, der finder vej til Rimsø Forsamlingshus søndag d. 20-01-2002 kl. 15:00, for det er vigtigt at være mange, så man kan være medvirke til, at Kultur Raketten fortsætter de næste mange år.

Besøg Kulturrakettens side her:
http://www.nr-djurs.dk/kulturraket

Eller gå direkte til siden med:
Kulturcafé - Rimsø

Redigeret af Rex, redaktion 11.

[ Alle dagens artikler | Arkiv oversigt ]

© Nørre Djurs Net 2002