Artikler på Nørre Djurs Net
Nyt fra Naturfredningsforeningen

I Grenå Bladet i denne uge er der nyt fra den lokale afdeling af Naturfredningsforeningen. Lokalformanden i Nørre Djurs fortæller om et projekt, der vil blive til gavn for en masse naturelskere. Hun skriver:

"Danmarks Naturfredningsforenings lokalkomité i Nørre Djurs har haft rådighed over et beløb kr. 10.000, givet til lokalkomitéen af en anonym naturelsker med det formål, at beløbet skulle anvendes i et naturøjemed, der gavnede flest mulige borgere i Nørre Djurs Kommune.
Beløbet er nu anvendt til opsætning af bænk-bordsæt i hver ende af stien mellem Gjerrild Nordstrand og Bønnerup Strand. På Gjerrild Nordstrand er der opsat bord/bænk på kommunens areal ved Blå Flag-informationsbygningen og ved Bønnerup Strand på Århus Kommunes areal på hjørnet af Havet/Klitgårdsvej, og det er vort håb, at brugere af stien vil få gavn og glæde heraf.
Samtidig vil jeg gerne takke Nørre Djurs Kommune for den velvillighed og imødekommenhed, som kommunen har udvist i forbinelse med arrangementet, herunder forhandlinger med Århus Kommune, indkøb og opsætning, ligesom kommunen har påtaget sig vedligeholdelsespligt og affaldstømning."

Skrevet af formanden for Danmarks Naturfredningsforenings lokalkomité i Nørre Djurs, Birthe Svendsen fra Hestehavevej i Gjerrild.

[ Dagsoversigt | Arkiv ]

Redigeret af Rex, redaktion 11, den 08-01-02
Copyright Nørre Djurs Net 2002