Artikler på Nørre Djurs Net
Læserbrev: Støt dog den bredbåndsforening

I dagens udgave af Randers Amtsavis har vi fundet et læserbrev, der kraftigt opfordrer folk til at komme ud af hullerne og få meldt sig ind i bredbåndsforeningen. Manden bor ved Ørum, men har, som han skriver, ikke andet med foreningen at gøre, end at han har meldt sig ind. Han skriver:

"Jeg undres, når jeg i aviserne kan læse om, hvor langt foreningen er i sit arbejde med at få stablet "bredbåndet" på benene, og samtidig kan læse, at man kun har fået samlet 1000 interessenter eller medlemmer.
Når jeg så tænker på, hvor længe man har arbejdet på sagen, så syner dette medlemstal af næsten ingenting, når det sættes i forhold til, hvor mange det ville være til fordel for.
Kom nu ud af busken, frem fra fedtefadet, eller hvor, det er, I gemmer jer. Det kan da ikke være rigtigt, at der efter al den snak og skriveri om omtalte net, ikke er flere end ca. 1000 personer, der kan se den åbenlyse fordel i at få denne forening gjort "køreklar" så hurtigt som muligt.
Jeg skal ikke gøre mig klog på, om det skal være den ene eller anden teknik, der skal anvendes til den daglige brug, Men jeg vil gerne prøve at råbe folk op – private som små og store virksomheder.
Jeg synes, det må være indlysende, at i stedet for at skulle finde sig i, hvad teleselskaberne finder passende og gider at servicere os med herude på Djursland, så skal vi samle os og stille krav.
Giv nu folkene bag DjurslandS.Net den opbakning, de fortjener, og meld jer ind som interessenter. Så kan "telefiduserne" se, at vi er mange, i stedet for at de skal tænke sig til et eller andet antal, som jo alligevel kun kan blive vejledende. Ja, det koster endda ikke noget at stå som medlem. Blanketter til indmelding finder du der, hvor du i forvejen færdes flere gange om ugen: indkøbssteder, biblioteker, m.v. eller på www.DjurslandS.net.
Sidste nye er jo i øvrigt, at der kan kobles telefonforbrug på  i hvert fald én af udbyderne. Det bliver mere og mere interessant!
For god ordens skyld vil jeg nævne, at DjurslandS.net IKKE kender til min eksistens ud over som indmeldt medlem."

Skrevet af Peter Nordahl Kristensen fra Ørum i Randers Amtsavis tirsdag d. 8. januar.

Godt brølt Peter Nordahl Kristensen. Redaktionen kan supplerende fortælle at det er i Nørre Djurs at der er ved at være 1.000 medlemmer. På hele Djursland nærmer medlemstallet sig de 2.000. Et konkret tilbud udsendes til medlemmerne omkring midten af januar, så det er ikke en dum idé at tilmelde sig. Medlemskab er som nævnt gratis og tilmed uforpligtende. Tilmelding kan ske på ovennævnte side.

[ Dagsoversigt | Arkiv ]

Redigeret af Rex, redaktion 11, den 08-01-02
Copyright Nørre Djurs Net 2002