Artikler på Nørre Djurs Web
Læserbrev: Om telebusser

Efter vores omtale af den nye, kommende telebusordning i julenyhederne har vi modtaget et læserbrev fra bagermester Arne Trend-Poulsen fra Fjellerup. Han har taget vores udfordring op om at starte en debat om fremtidens busser i vores område med følgende indlæg:

"Ang. den eventuelle kommende telebus synes jeg, det er i orden, at der blivet ydet den service inden for kommunens grænser for vore skattekroner, men når der bliver tale om, at man vil tilrettelægge faste indkøbsture til eks. Grenå for vore skattekroner, er der noget, der strider imod sund fornuft. Det kan da i den sidste ende blive en konkurrent til den i forvejen spinkle butikshandel, vi har her i kommunen. Jeg har før givet min mening tilkende i teknisk udvalg, som selv med et borgerligt flertal har stemt for den bus. Man kan jo ligeså godt begynde at give tilskud til indkøbsture til alle andre indkøbscentre og så lukke de få tilbageblevne butikker her i kommunen. Vil Grenå eller andre byer have kunder, kan de jo bare sende busser ud.
Som teknisk chef udtaler: Kun folks arbejde og skolegang tvinger planlæggerne til at sætte busser ind- fritiden må vi selv ligge og rode med."

Indsendt til Nørre Djurs NetNyt af
Arne Trend-Poulsen,
Borgerlisten for Nørre Djurs kommune.

Redaktionel kommentar:
Vi vil meget gerne beklage, at Redaktøren for en gangs skyld kom til at blande sit eget stærke engagement for bedre offentlig transport i Nørre Djurs ind i artiklens tekst, så den blev misforstået af Arne Trend-Poulsen. Han tolkede det nemlig til at være teknisk chef i kommunen, John Christiansen, som havde udtalt ovenstående, og det var det altså ikke. Vi er kede af, når det smutter for os med den slags misforståelser, så vi må altså starte det nye år med en undskyldning til vore læsere!

[ Dagsoversigt | Arkiv ]

Redigeret af Rex, redaktion 11, den 03-01-02
Copyright Nørre Djurs Web 2001