Artikler på Nørre Djurs Web
Ny mønttelefon i Glesborg

Her på Nørre Djurs NetNyt starter vi det nye år med en nyhed af de helt store: TDC (tidligere Tele Danmark) er kommet til Glesborg i deres storstilede og landsdækkende udskiftning af offentlige mønttelefoner. Det oplyser i alt fald en pressemeddelelse fra telefonselskabet, og det skulle være sket inden nytår, men vores udsendte redaktion fandt kun en "brandtomt" efter nytårsvandalisme.
Læs mere hér!

Ca. 400 telefoner er blevet så forældede, at de nu bliver udskiftede, og det betyder altså, at borgerne i og omkring Glesborg nu får glæde af en hel række nye features. Én af de vigtigste kvaliteter ved den nye telefon er, at den, hvis den går i stykker, bliver repareret i en fart, idet den af sig selv giver besked til det centrale værksted.
For brugeren bliver der forskellige klare fordele, idet den nye telefon er udstyret med forskellige muligheder, så ens penge bliver udnyttet på en bedre måde. I et display kan man følge med i, hvor mange penge, der er brugt, og hvis det indkastede beløb ikke er brugt fuldt ud, får man penge retur. Man kan også vælge at taste et nyt nummer for de penge, der er tilbage, ligesom man også selv kan styre lydstyrken. Gentag Seneste Opkald er en anden forbedring, og kunden har også mulighed for at vælge sproget i displayet.

Kilde: Grenå Bladet

[ Dagsoversigt | Arkiv ]

Redigeret af Rex, redaktion 11, den 03-01-02
Copyright Nørre Djurs Web 2001