Tak til

05/05 2023

Hamburg SV vandt i Grenaa

Der var forleden fornemt besøg på Grenaa Stadions efter årstiden flotte fodboldbaner. Det var de fuldtidsprofessionelle reserver fra Hamburg SV's Bundesliga-mandskab, som spillede en træningskamp mod Brabrands 2. divisionshold.

Det kunne se ud som en overmatching for Brabrand, men århusianerne klarede sig overraskende godt og slap med et 1-2-nederlag til det stærke tyske hold.
Hamburg SV førte 1-0 ved pausen. I 2. halvleg udlignede Martin Hansen for Brabrand, inden tyskerne scorede det fortjente sejrsmål.
Under træningsopholdet i Århus og Grenaa boede de tyske spillere på Hotel Marselis i Århus.

Kilde: Grenaa Bladet