Nr-djursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Se Trylleskolen Brogg´s show på Ebeltoft Bibliotek lørdag d. 25/3 kl. 10-14

Det bliver som at træde ind i en anden verden, og der er magi, myter og historier i luften, når Ebeltoft Bibliotek har besøg fra Trylleskolen Brogg. Er du også fascineret af Harry Potter og Hogwartsskolen ? - Så vil du elske at opleve professorerne fra Trylleskolen Brogg, der denne dag omdanner biblioteket til en magisk trylleskole. - Mød professorerne fra Trylleskolen Brogg, som vil undervise i kampmagi med tryllestave, lav din egen tryllestav, vættelære om magiske dyr, historiefortælling om Trylleskolen Brogg, spådomslære, runelære og eleksirlære. - Trylleskolen Brogg har til huse på Rosenholm Slot og drives af Rollespil i Ryomgård. - Det er gratis at deltage. Der er ingen tilmelding - bare kom forbi !
Og glæd dig til Trylleslottet, et Live Action Roleplay (LARP) som finder sted på Rosenholm Slot fra 3. til 5. juni 2017. - Læs mere om Trylleslottet på www.trylleslottet.dk.



Professorerne fra Trylleskolen Brogg.
Det er hér dét sker:
Ebeltoft Bibliotek
Vestervej 17
8400 Ebeltoft
Tlf: 87535710
Fax: 89521355
www.syddjursbibliotek.dk

Kilde: Ebeltoft Bibliotek.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam