Nr-djursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Sommermad og koncert med Bente Kure og Leif Ernstsen på Rødegaard Kursuscenter lørdag d. 16/7 kl. 20, - med mulighed for mad fra kl. 18

En aften i skønne omgivelser med god mad og en stærk, intens, musikalsk oplevelse, der både kalder på smil og eftertænksomhed. Bente og Leif (sang, guitar, harmonika) udøser vise ord og sprøde kommentarer i et medrivende repertoire, der mest er egne sange og melodier , men også kan rumme bl.a. Jeppe Aakjær, Sigfred Pedersen, Halfdan Rasmussen og Benny Andersen. De har spillet sammen i over 30 år med en aldrig svigtende intensitet og garanti for både underholdning og holdning. Det er humor, nærvær, nerve og glimt i øjet i skøn forening. Bliv simpelthen smittet af deres positive livssyn, der aldrig bliver hverken lalleglad eller ligeglad ! - De har modtaget flere priser og nomineringer: DMA i 2004, 2007 og 2015, samt Aakjær Prisen i 2012. - Entré: 150 kr. til koncerten og 320 kr. til både buffet og koncert.


Bente Kure og Leif Ernstsen.
Sommerbuffet kl. 18:
Forud for koncerten kl. 20 serveres den lækreste sommerbuffet fra Mols Madservice, og arrangementet foregår kl. 18 på Rødegaard, der er smukt beliggende på Mols.

Det er hér dét sker:
Rødegaard Kursuscenter
Karlshøjvej 5
Vistofte pr.
8420 Knebel
Tlf: 30478166
www.roedegaardkursus.dk

Kilde: Rødegaard Kursuscenter.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam